Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Inteligentná chladnička, ktorá posúva výrobu bielej techniky opäť vyššie

Napísal Róbert Bosák, 06.03.2017

Predstavte si chladničku, ktorá sa mení na okno a zároveň dopĺňa systém inteligentnej domácnosti. Po novom už nejde len o predstavu, nakoľko od výrobcov prichádza nová generácia smart chladničiek schopná neuveriteľných vecí.

 

Popri všetkých tých technologických novinkách, ktoré výrobcovia uvádzajú na trh, nestíhame registrovať tie najlepšie zariadenia, ktoré majú pre chod domácnosti najväčší prínos. K takým patrí aj nová chladnička od spoločnosti LG, ktorú môžeme pokojne označiť za revolučnú. Jej schopnosti totiž posúvajú výrobu týchto spotrebičov minimálne o jeden stupienok vyššie.

Zdroj: bestproducts.com

 

LG posiela na trh prvú chladničku s oknom 

 

V oblasti výroby bielej techniky nájdeme niekoľko modelov chladničiek s oknom, no žiadny nefunguje na takom princípe ako LG InstaView Door-in-door. Ide o prvé zariadenie svojho druhu, ktoré majiteľom umožní náhľad do útrob chladničky bez toho, aby ju museli otvárať. Model bol predstavený ako inovatívny pomocník do inteligentných príbytkov, pričom si plní praktickú, kvalitatívnu aj estetickú funkciu naraz. 

 

Praktický pomocník – Výrobcovia ani nemuseli zväčšovať objem chladničky, nakoľko sa im  podarilo ušetriť miesto vďaka zostaveniu interiéru. Okrem toho našli spôsob, ako ho neustále udržiavať bez zápachov, chrániť ho pred prachom a zachovávať v ňom optimálnu vlhkosť.

Zdroj: expertreviews.co.uk  

 

Inteligentné riadenie – Celkovej praktickej stránke pomáha aj inteligentný profil zariadenia, ktorý sa dá ovládať pomocou smartfónu. Chladnička využíva operačný systém Windows 10, ktorý podporuje inštalovaný 2-megapixelový fotoaparát. Vďaka nemu sa môžete pozrieť do chladničky na diaľku, čo oceníte hlavne pri nákupe potravín.

Zdroj: windowscentral.com

 

Schopnosť úspory – Vďaka možnosti nahliadnuť do chladničky cez vstavané okno dokážete ušetriť za elektrinu. Je známe, že kompresory chladničiek musia zvyšovať výkon práve pri neustálom otváraní dvierok, čomu sa pri modeli od LG bez problémov vyhnete.

Zdroj: tomsguide.com

 

Atraktívny dizajn – Ak získa chladnička niektorú z prestížnych cien za dizajn, svedčí to o jej dokonalom vzhľade. Platí to aj v prípade tohto modelu od LG, ktorý zažiaril aj na amerických výstavách a práve tam si stihol uchmatnúť jednu z cien za krásu.

Zdroj: cnet.com

 

Revolučná chladnička bola verejnosti oficiálne predstavená a teraz sa čaká na jej expanziu do predajní. Ťažko povedať, kedy sa dostane na slovenský trh, no ak sa tak stane, máte možnosť využívať šikovného a inteligentného domáceho pomocníka. Horšie je to však s cenou, pretože cena jednotlivých variantov modelu sa pohybuje od 2800€.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : aivanet.com, bestproducts.com, expertreviews.co.uk, windowscentral.com, tomsguide.com, cnet.com