Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Inspireli Awards dáva šancu mladým architektom

Napísal Róbert Bosák, 19.07.2016

Šikovní mladí architekti dostávajú stále viac priestoru aj v našom regióne. Svedčí o tom aj aktuálne prebiehajúci 2.ročník medzinárodnej súťaže Inspireli Awards 2016, ktorej cieľom je hľadať nové talenty na architektonickej scéne.

 

Už prvý ročník naznačil, že Inspireli Awards nebude obyčajnou architektonickou súťažou. Záujem o ňu totiž rastie extrémne rýchlym tempom, pod čo sa podpisuje samotná myšlienka projektu. Tou je umožniť mladým architektom a dizajnérom do 35 rokov ukázať svoju prácu na medzinárodnej pôde a zabojovať o ocenenie, ktoré víťazovi pomôže pri budovaní svojej kariéry. Podujatie prebieha aj v tomto roku a už od mája má pre súťažiacich otvorené brány.

Zdroj: www.earch.cz

 

Súťaž sa rýchlo stala jednou z najväčších svojho druhu

 

Máloktorá súťaž sa môže pochváliť takou veľkou pozornosťou médií, profesionálov z oblasti architektúry aj verejnosti už počas svojho druhého ročníka. Organizátorom podujatia Inspireli Awards 2016 sa to podarilo dokonale, pretože súťaž je sledovaná v desiatkach krajín a počet prihlásených kandidátov rastie každým dňom. Aj to z nej robí veľké medzinárodné podujatie a už teraz je jasné, že víťaz dokáže viac ako ktorýkoľvek skúsený architekt.

 

Inspireli Awards v aktuálnych číslach :

 

-          v 1.ročníku súťažilo 250 mladých architektov z 25 krajín

-          aktuálne kandiduje na víťazstvo 380 prihlásených autorov

-          do súťaže sa prihlásili účastníci z viac ako 50 štátov sveta

-          porota zatiaľ eviduje viac ako 1000 súťažných fotografií

-          do finálového výberu nominujú celkom 50 súťažiach

 

Možnosť súťažiť má každý architekt a dizajnér do 35 rokov


Na Inspireli Awards je najlepšie, že porota nerobí žiadne rozdiely a súťažiť môže každý architekt a dizajnér, ktorý neprekročil vek 35 rokov. Kritériom na vstup do súťaže je však nahratie fotografií, ktoré sa zverejnením v galérií na stránke www.inspireli.com stávajú súťažnými a tým otvárajú kandidátom dvere do boja o finále.  


Podmienky prihlásenia :  

  1. Registrácia na stránke www.inspireli.com
  2. Nahratie fotiek svojej práce do galérie
  3. Označenie 3 súťažných fotografií

 

Minuloročný víťaz – Jakub Hoffmann (ČR):

Zdroj: www.earch.cz

 

Ak patríš k mladým architektom, veríš v kvalitu svojej práce a chceš uspieť medzi najlepšími, potom je Inspireli Awards príležitosťou pre teba. Ide o obrovskú výzvu, ktorú sa ale v snahe ukázať svoj talent oplatí zdolať. Zvedavá je na teba porota aj tisíce ľudí zo zahraničia, ktorí chcú vidieť, čo dokážeš. Neváhaj a zapoj sa do prestížnej súťaže, ktorá môže byť odrazovým mostíkom tvojej vysnívanej kariéry.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : uia.archi, earch.cz