Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Inšpirácia pre vás – Z obyčajného ukladania dreva sa môže stať umenie

Napísal Róbert Bosák, 10.11.2016

Svet umenia a dizajnu nepozná hranice a opäť sa to potvrdilo v prípade dekoratívneho spôsobu ukladania dreva. Aj keď nejde o tradičný umelecký smer, spojenie kreativity a fantázie robí z tejto činnosti viac ako len obyčajnú kutilskú prácičku.

Zdroj: www.napadanavody.sk 

 

Aj z nezáživných a na pohľad ničím zvláštnych domácich prác sa môže celkom ľahko vykľuť zaujímavá kreatívna činnosť. Stačí zapojiť trochu fantázie, objaviť svoj skrytý tvorivý talent a prispieť trochou zručnosti. Výsledkom môžu byť nezvyčajné umelecké diela, ktoré vzniknú aj takou obyčajnou činnosťou, ako je napríklad ukladanie dreva.

Zdroj: www.napadanavody.sk 


Zábava na pochmúrne jesenné dni

 

Zamračené novembrové dni nemusia vplývať na našu náladu najlepšie, takže nejaké zábavné rozptýlenie nám príde vhod. Možnosťou je práve dekoratívne ukladanie dreva, ktoré si môže skúsiť každý majiteľ využívajúci kúrenie touto formou paliva. Inšpirácií je dosť, no môžete si vyskúšať zhotoviť niečo vlastné, čo ulahodí vášmu vkusu a elegantne vám spestrí záhradu.

Zdroj: www.napadanavody.sk

 

Zdroj: www.dobrenoviny.sk


Užite si tvorivosť, diela sú pominuteľné  

 

Ak vás zábavka s ukladaním dreva chytí, poriadne si ju užite. Tieto diela totiž nemajú príliš dlhú životnosť a tým, ako budete počas zimy kúriť, začnú sa postupne rozpadať. Ešte pred príchodom jari pravdepodobne spálite posledné polená a z vášho unikátneho obrazu neostane nič, akurát príjemné spomienky. 

Zdroj: www.dobrenoviny.sk


Zdroj: www.dobrenoviny.sk

 

Ak zapojíme do nejakej činnosti fantáziu, tvorivosť a budeme ju robiť s radosťou, aj z nudnej práce môžeme spraviť zábavu a hobby. Odmenou za tento prístup bude perfektné dielo, čo sa ukazuje aj pri umeleckom poňatí ukladania dreva na dvore. Možno sa tento netradičný spôsob využitia kreativity stane inšpiráciou aj pre vás a navnadí vás na tvorbu vlastného diela.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : babskeveci.sk, napadanavody.sk, dobrenoviny.sk