Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Indický stromový hotel pri duchovnom zdroji planéty

Napísal Róbert Bosák, 05.09.2017

Hotely zariadené v korunách stromov dnes nie sú ničím výnimočným. V Indii však k projektu takéhoto hotela pristúpili po svojom a hosťom ukázali nový pohľad na ubytovanie tohto druhu.

 

Pokoj, harmónia, spojenie s prírodou a možnosť dotknúť sa hviezd. Presne tieto lákadlá privádzajú návštevníkov západnej Indie do mesta Tala, kde nachádzajú netradičný hotel zariadený priamo na strome. Tala Treesort, ako je tzv. stromový hotel pomenovaný, tak prináša miestnemu hotelierstvu niečo doposiaľ neznáme, no o to viac príťažlivé.

Zdroj: designboom.com

 

Hotel tvorí 1 apartmán v korune stromu

 

Od Tala Treesort by sme zbytočne čakali niečo honosné. Architekti z bombajského ateliéru vycítili atmosféru tohto mesta, ktoré je jedným z duchovných útočísk pre západných turistov, a prispôsobili tomu aj charakter hotela. Namiesto kvantity vsadili na kvalitu, čoho výsledkom je síce len 1 apartmán, no práve ten ponúka hlboké prepojenie s harmóniou.

Zdroj: davincilyfestyle.com

 

Farby a materiály ladia s okolitou prírodou

  

Ak má hotel umožniť návštevníkom prežiť pobyt v najhlbšom spojení so životom, musel byť zariadený v symbióze s okolitým prostredím. Cieľom bolo vybrať vhodné materiály a zladiť ich po farebnej aj tvarovej stránke. Zdá sa, že zámer sa podarilo naplniť, pretože kombinácia svetlých drevín, v hojnom počte aj tých exotických, s bielymi textíliami vytvorila zaujímavý súlad.

Zdroj: architecturebrio.com

 

Príjemná atmosféra v živom interiéri

 

Výsledkom harmonického súladu dosiahnutého pri zariaďovaní hotela je očakávaná príjemná atmosféra. Interiér navrhnutý v minimalistickom štýle v rytme ekologických prvkov ponúka dostatok priestoru, čo hosťom pomôže k lepšiemu odreagovaniu. Zdravé vnútorné prostredie zabezpečí aj priamy kontakt s exteriérom a obrovské presklené okná privádzajúce intenzívne dávky denného svetla do vnútra apartmánu.

Zdroj: designboom.com

 

Mestečko Tala je niektorým svetobežníkom známe ako jedna z lokalít prirovnávaná k tzv. duchovným zdrojom planéty. Po novom si ju budeme spájať aj s netradičným stromovým hotelom, aké vo svete len tak nenájdeme. Kto má možnosť cestovať indickými zákutiami, tomu vrelo odporúčame navštíviť túto atraktívnu destináciu s možnosťou dobrodružného ubytovania.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : 88designbox.com, davincilifestyle.com, architecturebrio.com, designboom.com