Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Incheba privíta ďalší veľtrh zameraný na stavebníctvo

Napísal Róbert Bosák, 02.04.2016

Sezóna prestížnych veľtrhov venovaných oblasti stavebníctva a architektúry pokračuje. Bratislavská Incheba hostí ďalšie medzinárodné podujatie, ktorému budú na pár dní patriť priestory petržalského výstaviska.

 

Organizácia známych veľtrhov CONECORACIOENERGIA má na Slovensku dlhoročnú tradíciu a ani tento rok nebráni nič ich uskutočneniu. V oboch prípadoch ide o prestížne akcie s veľkým medzinárodným renomé, ktoré motivuje organizátorov vytvoriť pre vystavovateľov najlepšie možné podmienky a návštevníkov nadchnúť pestrým a pútavým programom opäť.

 

Všetko pre stavbu a rekonštrukciu

 

Cieľom prípravy veľtrhov CONECO a RACIOENERGIA je spojiť aktuálne novinky z oblasti stavebníctva orientované na drevostavby, pasívne domy a vodu a priblížiť ich čo najširšiemu spektru záujemcov. Na základe toho sa každoročne pripravuje mnoho stánkov s odborníkmi, ktorí predstavia najnovšie materiály a technológie vedúce k zefektívneniu procesov výstavby ale rekonštrukcií.

Zdroj: www.incheba.sk

 

Na veľtrhoch nájdete novinky z oblasti :

 

–        stavebných materiálov

–        podlahových krytín

–        garážových brán

–        elektroinštalácie

–        klimatizácií a rekuperácie

–        zariadenia pre exteriér

–        ďalších prvkov súvisiacich so stavebnou tematikou 

Zdroj: www.incheba.sk

 

Veľtrhy štartujú už 6.apríla

 

Oba veľtrhy sa organizujú v rovnaký termín a širokej verejnosti otvoria svoje brány už o pár dní. Organizátori pripravili oficiálny začiatok na 6.apríla o 9:00, pričom trvanie celej udalosti je naplánované do 9.apríla. Počas týchto dní sa zoznámite s aktuálnymi novinkami z oblasti stavebníctva, pričom širšie zameranie akcie sa bude niesť v duchu energetickej efektívnosti.

Zdroj: www.incheba.sk

 

Drevostavby opäť s vlastnou sekciou  

 

Keďže drevostavby sú už nejaký čas neodmysliteľnou súčasťou slovenského stavebníctva, špeciálny priestor dostanú aj v aktuálnom ročníku. V nadväznosti na hlavné témy programu, ktorými je okrem iného hospodárnosť budov po energetickej stránke, sa drevostavbám vytvorí vlastná sekcia. V nej nájdete všetko dôležité, čo s realizáciou a bývaním v týchto moderných nehnuteľnostiach súvisí. 

Zdroj: www.sous-ruzinov.sk

 

37.ročník CONECO a 26.ročník RACIOENERGIA štartujú už čoskoro, aby vám aj tento rok ukázali to najlepšie z oblasti stavebníctva. Všetci návštevníci môžu v termíne od 6. do 9.apríla kedykoľvek prísť do Incheby a osobne sa zoznámiť s novinkami, vďaka ktorým spoznajú tipy na docielenie modernejšieho a kvalitnejšieho bývania.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : incheba.sk, sous-ruzinov.sk