Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Ibiza núka zdravotníkom bojujúcim s koronavírusom dovolenku s ubytovaním zdarma

Napísal Róbert Bosák, 16.07.2020

Pre mnohých európskych zdravotníkov boli uplynulé týždne poriadne hektické. Relax na pláži im tak určite príde vhod. Tento rok si ho zrejme ešte veľmi neužijú, no v tom budúcom sa im rysujú celkom pekné prázdniny. Ibiza im totiž ponúka možnosť stráviť týždeň pri mori takmer zadarmo.

 

Týždenná dovolenka s ubytovaním zdarma

 

S nápadom, ktorý má byť ďakovným gestom za obetavú prácu zdravotníkov počas priebehu pandémie, prišla organizácia Together for Healthcare Heroes. Tá spustila iniciatívu, v rámci ktorej im núka možnosť prežiť týždeň na Ibize s bezplatným ubytovaním. Ponuka sa vzťahuje aj na členov rodiny jednotlivých zdravotníkov. V prípade využitia tejto ponuky nebudú platiť za ubytovanie ani tí.

Zdroj: www.pixabay.com


Pre zdravotníkov sú vyhradené až 3 mesiace

 

Ak chcú zdravotníci využiť atraktívnu ponuku, dovolenku si musia naplánovať mimo hlavnej letnej sezóny. Vyššie uvedená organizácia totiž upozorňuje, že ubytovanie zdarma je v rámci dovolenky na Ibize možné iba v 3 mesiacoch. Prvá fáza prebehne v apríli a v máji, tá druhá je naplánovaná na október. Možnosť stráviť dovolenku s bezplatným ubytovaním tak nebude iba ďakovným gestom. Zároveň by mala pomôcť pozdvihnúť cestovný ruch, ktorý sa v dôsledku pandémie prudko oslabil.

Zdroj: www.pixabay.com 


Ako vybaviť dovolenku s ubytovaním zdarma:

 

- zdravotník sa najprv musí zaregistrovať na stránke organizácie

- podmienkou registrácie je odoberanie noviniek formou e-mailov

- e-mailom sa mu budú zasielať tipy, kedy a kde sa môže ubytovať

- zdravotník si následne vyberie miesto a termín možného pobytu

- následne sa zaháji proces overovania jeho pracovného zaradenia

- po preverení zamestnania zaregistrovaného sa vytvorí rezervácia

Zdroj: www.pixabay.com 


Zdravotníkom sú k dispozícii prvé nehnuteľnosti

 

Iniciatíva zožala okamžitú pozitívnu odozvu. Do zoznamu ubytovacích zariadení, ktoré majú byť zdravotníkom k dispozícii, už pribudli prvé nehnuteľnosti. Okrem vybraných hotelov sa do nej zapájajú aj majitelia súkromných apartmánov a rodinných domov. Niektorí sú ochotní uvoľniť svoje prázdninové sídla, iní zas sľubujú poskytnutie ubytovania priamo v dome, kde bývajú.

Zdroj: www.pixabay.com

 


Text: Róbert Bosák

Zdroj foto: www.pixabay.com