Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Hokejové arény, ktoré hostia MS v hokeji 2022

Napísal Róbert Bosák, 12.05.2022

Do začiatku druhého z medzinárodných vrcholov tohtoročnej hokejovej sezóny ostávajú posledné hodiny. Po ich uplynutí vykorčuľujú na ľadovú plochu v 2 hokejových arénach najlepšie reprezentácie sveta.

Zdroj: kaleva.fi

 

Hokejová špička bude zvádzať súboje o ďalší svetový titul na severe Európy. Možnosť hostiť tohtoročný šampionát sa po 10 rokoch opäť naskytla Fínsku. „Krajina tisícich jazier“ je dobre známa svojím dôrazom na bezproblémový priebeh medzinárodných turnajov. Inak tomu nemá byť ani na MS v hokeji 2022, ktoré sa odohrajú v 2 špičkovo vybavených arénach.

Zdroj: visualarq.com

 

Nokia Arena (Tampere)

 

Multifunkčná hala s kapacitou viac ako 13 000 miest bola otvorená len v decembri minulého roka. Na MS v hokeji 2022 si odbije veľkú medzinárodnú premiéru, po ktorej sa bude naďalej využívať na hokejové zápasy aj na organizovanie kultúrnych podujatí. Na šampionáte sa v nej odohrajú duely základnej skupiny B aj play-off vrátane záverečných bojov o medaily. Hráči aj fanúšikovia sa môžu tešiť na perfektný športový zážitok v modernej hale, ktorá bola pasovaná za jeden z najlepších hokejových štadiónov na svete.

Zdroj: kauppalehti.fi

 

Helsinki Ice Hall (Helsinki)

 

Druhá z dvojice arén sa dostala do zoznamu dejísk tohtoročného hokejového šampionátu len necelé 3 mesiace pred jeho štartom. Zápasy základnej skupiny A aj play-off sa pôvodne mali odohrať v helsinskej Hartwall Arene, no o možnosť privítať hokejovú elitu ju obral konflikt na Ukrajine. Príčinou sú ruskí spoluvlastníci, kvôli ktorým sa časť turnaja presunie do menšej arény Helsinki Ice Hall s kapacitou vyše 8000 miest. Tá bola postavená ešte v roku 1966, no aj po viac ako 50 rokoch je stále schopná hostiť vrcholové podujatie.

Zdroj: wikipedia.org – Splöpö


Text: Róbert Bosák

Zdroj foto: kaleva.fi, visualarq.com, kauppalehti.fi, wikipedia.org – Splöpö