Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Hlasovanie verejnosti za Office roka spustené

Napísal Róbert Bosák, 14.12.2018

Boj o zisk ocenenia za najlepšiu kanceláriu roka sa začal. Na webe www.officeroka.sk totiž naplno beží hlasovanie verejnosti, ktorá sa bude opäť podieľať na výbere víťazov.


Je to už 3. ročník súťaže Office roka, v rámci ktorej na začiatku januára spoznáme najlepšie kancelárie Slovenska. Aj tento rok sa do nej zapojili projekty, ktoré ponúkajú nadštandardné pracovné prostredie so všetkým, čo spĺňa požiadavky zamestnancov. Zvíťaziť však môžu len vyvolení a o tom, kto sa bude tešiť z cenného triumfu, rozhodnú aj hlasy verejnosti.

 

Hlasovanie za hlavného víťaza aj víťazov 3 podkategórií:

 

Hlavná kategória - Office roka

 

Podkategórie - Kancelária ako DNA firmy

                       - Zdravá kancelária

                       - Inovatívna kancelária

 

Ponuka finalistov, korí sa uchádzajú o priazeň hlasujúcich, je opäť pestrá. Jednotlivé projekty disponujú značnou kvalitou, čo povedie k slušnému súboju o konečné prvenstvo. K tomu však treba dostatočný počet hlasov, ktoré môžete svojim favoritom odovzdať do 10. januára 2019 na www.officeroka.sk, kde si môžete prezrieť všetkých nominovaných.

 

Výsledky budú známe 21. februára 2019, resp. 22. februára 2019 na konferencii Office roka.

 

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.officeroka.sk

Foto: www.officeroka.sk