Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Hľadáte právnu pomoc pri kúpe, prenájme, či predaji nehnuteľností?

Napísal PR článok, 05.03.2020

Využite online službu priamo z domova, ktorá Vám ušetrí čas a peniaze. Buďte inovatívny a zúročte odbornú spoluprácu z www.chytrezmluvy.sk


Chytré zmluvy založila spoločnosť Inovios.r.o., ktorá zabezpečuje administratívnu činnosť pre niektoré realitné kancelárie. Jedným z kľúčových benefitov poskytovania služby je rýchla príprava dokumentov od zmluvnej spolupráce aj k bežným klientom. Spracovanie jednotlivých zmlúv si možno objednať za dostupné ceny a ich dodanie je vkrátkom čase.

Zdroj: www.chytrezmluvy.sk  


Ako prebieha spolupráca pripríprave zmlúv na trhu nehnuteľností?

 

1. Stačí si vybrať niektorý z ôsmychponúkaných balíkov. Balíky obsahujú rôzne druhy zmlúv a protokolov. Je možné vyhotoviť akúkoľvek inú zmluvu z oblastí trhu nehnuteľností (kúpna, nájomná, rezervačná zmluva, atď.). S profesionalitou poradenskej služby súvisí aj finálna cena dohodnutá v úvode. Portál uvádza konkurenčné ceny, a tak si vie klient objektívne porovnať parametre online služby Chytrezmluvy s fórami na internete, právnikom a notárom.

 

POROVNANIE S KONKURENCIOU

 

Zdroj: www.chytrezmluvy.sk 

 

2. Je potrebné priložiť do prílohy podklady k vytvoreniu zmluvy. Za prípravou zmlúv stojí tím odborníkov, ktorí majú za sebou skúsenosti z praxe. Výsledkom toho sú spokojní klienti a doposiaľ vytvorených 1628 zmlúv.

 

3. V online formulári je dôležité vyplniť základné informácie, následne sa počas prípravy zmluvy ešte prípadné chýbajúce informácie doplnia.

 

4. Na záver je klientovi najneskôr do24 hodín doručená pripravená zmluva mailom.

 

Potrebujete pomoc v oblasti nehnuteľností a nie je Vám jasné čo všetko má zmluva obsahovať? Neviete na aké úrady sa treba obrátiť, či aké zákony treba ovládať? Zoznámte sa s online stránkou www.chytrezmluvy.skVyhotovia Vám zmluvu do 48 hodín a garantujú zápis do katastra nehnuteľnosti.