Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Half House – projekt netradičného domu z Lednických Rovní

Napísal Róbert Bosák, 09.07.2017

Dom, ktorý je nielen komfortný a atraktívny, ale spĺňa aj najvyššie kvalitatívne nároky a všetky požiadavky na praktickú funkciu. Reč je o projekte Half House, ktorý minulý rok svojou originalitou rozožiaril obec Lednické Rovne. 

 

Neďaleko Púchova leží dedinka Lednické Rovne, v ktorej sa nachádza unikátny rodinný dom Half House. Ten zaujal viacero priaznivcov našej domácej architektúry, ktorí na ňom oceňujú najmä štýlový dizajn v modernom prevedení a skvelé praktické využitie. Práve to bolo snom majiteľov, ktorí túžili po kompaktnom dome v tichej lokalite schopnom ponúknuť štandard.

Zdroj: archinfo.sk   

„Polodom“ so zrezanou strechou

 

Dom, ktorý by nestál veľa, no napriek tomu splní všetky kvalitatívne požiadavky a zároveň sa dokáže prispôsobiť úzkemu pozemku. Presne túto predstavu mal splniť projekt, ktorý navrhli  v podobe objektu so zrezanou sedlovou strechou. Ide o opticky stvárnený „polodom,“ ktorý sa svojim výrazným prevedením začlenil do pokojného vidieckeho prostredia.

Zdroj: archinfo.sk 

V snehobielom prevedení

 

Už pri prvom pohľade nás Half House upúta svojim šarmantným dizajnom. Celý dom navrhli v snehobielom prevedení, ktoré žiari čistotou a prirodzenosťou. V tomto odtieni je prevedený aj interiér, ktorému dominuje biela doplnená niekoľkými neutrálnymi odtieňmi v pastelových a matných variantoch.

Zdroj: archinfo.sk

 

Riešenie pre úzky pozemok

 

Dizajn nebol ani zďaleka jediné kritérium, ktoré pri návrhu projektu zohrávalo hlavnú úlohu. Ako sme spomínali vyššie, dôležité bolo pripraviť návrh domu schopného vyrásť na úzkom pozemku. Tomu sa musel prispôsobiť samotný pôdorys stavby, celková dispozícia aj výmera nehnuteľnosti.

Zdroj: archinfo.sk  

Základné informácie a parametre o projekte:

 

Autori : Dušan Chupáč, Ivana Lašan, Ladislav Balušík

Zastavaná plocha : 72,09 m2

Podlahová plocha : 99,28 m2

Rozsah investície : 75 000€

Zdroj: archinfo.sk   

 

Text : Róbert Bosák

Zdroje : archinfo.sk

Foto : archinfo.sk