Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Gymnázium v Dunajskej Strede má novú telocvičňu

Napísal Róbert Bosák, 25.04.2023

Trnavský samosprávny kraj pracuje na plnení zámeru rozvoja športovej infraštruktúry. V rámci iniciatívy má byť vybudovaných alebo zmodernizovaných niekoľko športovísk. Jedno z nich pribudlo v Dunajskej Strede.

 

Nové športovisko v Dunajskej Strede má už niekoľko dní k dispozícii miestne Gymnázium Ladislava Dúbravu. Jeho žiaci v minulosti absolvovali hodiny telesnej výchovy v neďalekej základnej škole. Nová telocvičňa vybudovaná v areáli gymnázia mení situáciu a žiakom aj ich učiteľom prináša viac komfortu a lepšie podmienky pri výučbe.

Výstavba telocvične, Zdroj: gymnaziumds.edupage.org

 

Telocvičňa pre žiakov aj širšiu verejnosť

 

Cieľom projektu bola výstavba novej modernej školskej telocvične, ktorá ponúkne optimálne podmienky na výučbu telesnej výchovy. Komfort pri telocviku a športových aktivitách zaistí nová hracia plocha aj vybavená miestnosť určená na gymnastiku. V priľahlých priestoroch sa zriadili šatne a sociálne zariadenia, ktoré zvyšujú celkový komfort pri užívaní športoviska. To je prístupné širšej verejnosti, ktorá bude mať vyhradený čas na využívanie telocvične.

 

Financie aj z Fondu na podporu športu

 

Náklady na výstavbu novej školskej telocvične sa vyšplhali takmer na 1 mil. €. Investícia do projektu si vyžiadala 950 000 €. Financovanie realizácie zabezpečil Trnavský samosprávny kraj, ktorý je zriaďovateľom gymnázia. TTSK nefinancoval projekt iba z vlastných zdrojov. Časť nákladov pokryli prostriedky z Fondu na podporu športu, ktorý poskytol na tento účel dotáciu vo výške 520 000 €. Zvyšná suma vo výške 430 000 € pochádza z rozpočtu TTSK.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: TASR – tasr.sk

Zdroj foto: gymnaziumds.edupage.org