Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Grasalkovičova záhrada v Bratislave prejde rozsiahlou revitalizáciou

Napísal Róbert Bosák, 28.10.2022

Obnova parkov a zelených verejných priestranstiev v Bratislave pokračuje. Na stole sú ďalšie nové projekty, ktoré sa čoskoro dočkajú revitalizácie. Väčšou obnovou prejde aj Grasalkovičova záhrada.


Verejná záhrada za Grasalkovičovým palácom patrí medzi najnavštevovanejšie zelené zóny v hlavnom meste. Jej návštevnosť môže byť po ukončení plánovanej revitalizácie ešte vyššia. Rozľahlý park navrhnutý vo francúzskom štýle podstúpil poslednú väčšiu obnovu v priebehu 90. rokov 20. storočia. Ďalšia revitalizácia ho čaká v najbližšom období. V rámci nej prejde viacerými úpravami, ktoré urobia Grasalkovičovu záhradu krajšou a komfortnejšou.

Zdroj: visitbratislava.com


Plánované úpravy Grasalkovičovej záhrady:

 

- komplexná oprava mlatových chodníkov

- inštalácia nového systému zavlažovania

- revitalizácia zelene a kvetinovej výsadby

- výmena starých živých plotov z krušpánu

- výmena starého a poškodeného mobiliára

- výmena, resp. inštalácia nových svietidiel

- očista a oprava záhradnej fontány Mladosť

 

Náklady na revitalizáciu prekročia 1,1 mil. €

 

Plánované úpravy v Grasalkovičovej záhrade budú stáť viac ako 1,1 mil. €. Vedenie Starého Mesta vyčíslilo celkové náklady na 1 112 067,65 €. Za vykonané práce má zaplatiť peniazmi získanými zo zdrojov rezortu investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie. Ministerstvo už finančné prostriedky na tento účel schválilo. Staré Mesto tak môže pokračovať v príprave jednej z najväčších revitalizácií verejných parkov a záhrad v mestskej časti za posledné roky.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: bratislavskykraj.sk

Zdroj foto: visitbratislava.com