Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Galvani Home, miesto, ktoré je naozaj domovom

Napísal PR článok, 04.06.2019

Predstavy o dobrom bývaní sa líšia od jednotlivca k jednotlivcovi, určité požiadavky sa však prirodzene opakujú. Na jednu z popredných priečok v zozname našich želaní určite zaradíme lokalitu, samozrejme doplnenú prívlastkom dobrá. Tá by v ideálnom prípade mala zohľadňovať potreby všetkých členov domácnosti.

 

Práve kritérium výhodnej dostupnosti pre záujmy naozaj širšej skupiny ľudí spĺňa projekt Galvani Home z portfólia spoločnosti MartinDevelopments.r.o. Bytový komplex vzniká na pozemku vymedzenom Ulicou na križovatkách a Galvaniho, v osvedčenej mestskej časti Ružinov. Jeho poloha zaistí budúcim obyvateľom pohodlnú prepravu v rámci Bratislavy i okolia, či už sa rozhodnú použiť osobný dopravný prostriedok, uprednostnia MHD alebo pôjdu pešo. Ľahký prístup do centra, na obchvat aj smer letisko zase uľahčí život tým, ktorí trávia veľa času na cestách.

Vizualizácia; Zdroj: MartinDevelopments.r.o.

 

Ponuku rôznych stupňov vzdelávacích zariadení neďaleko miesta realizácie ocenia najmä rodičia a istotne aj deti. Môžeme tu nájsť materské, základné, stredné školy a taktiež Paneurópsku vysokú školu. Podobne dostupné sú pracovné príležitosti, v lokalite sídlia mnohé významné firmy ako Oracle, HP, Ness Slovakia, Novartis, Tempest, Datalan či Karireal. V priľahlom území sa navyše nachádza bohatý výber služieb, ktorý zahŕňa reštaurácie, kaviarne a supermarket, rovnako aj známe obchodné centrum Avion. Dopyt po voľnočasových aktivitách pokryjú parky, rekreačné zóny, posilňovne a rôzne športoviská.

Vizualizácia; Zdroj: MartinDevelopments.r.o.

 

Galvani Home si kladie za cieľ vytvoriť prostredie priateľské vo vzťahu k ľuďom, zhmotňujúce pojem “domov”. Pozemok situovaný v zabývanej štvrti k tomu poskytuje jednoznačné predpoklady. Svojim charakterom doplní už ukončenú i prebiehajúcu rezidenčnú výstavbu v blízkom okolí. Jednoduchá, funkčná architektúra nadviaže na susedné objekty a prispeje ku kompaktnosti územia, ktoré zároveň dostane novú zmysluplnú náplň. Nový majitelia sa môžu zapojiť do existujúcej komunity obyvateľov.

Výstavba, koniec mája; Zdroj: MartinDevelopments.r.o.


Medzi sympatické riešenia v interiéri zabezpečujúce pohodlné bývanie sa počíta návrh podlahového kúrenia s možnosťou regulácie osobitne v konkrétnej miestnosti a vlastný ohrev vody vo všetkých bytových jednotkách. Ku každému bytu ešte prináleží súkromná oddychová plocha v podobe terasy, lodžie alebo balkóna. Konečná cena pokrýva štandard, kam okrem iného patria laminátové podlahy, keramické obklady kúpeľne, dlažba a zariaďovacie predmety.

Výstavba, koniec mája; Zdroj: MartinDevelopments.r.o.

 

Majiteľom sa otvára možnosť vybrať si z viacerých farebných variantov materiálov v súlade s vlastnými preferenciami. Súčasné nároky na funkčnosť interiéru reflektujú šatníky navrhnuté vo väčšine bytov. Súčasťou stvárnenia vonkajších priestorov s pozitívnym dopadom na vnímanie celku sú aj zelené strechy a realizácia výsadby na dvoroch vyčlenených hmotami stavby. Vhodne spracovaný exteriér predstavuje základ pre príjemný pobyt mimo múrov objektu a následné nadväzovanie dobrých susedských vzťahov.

Výstavba, koniec mája; Zdroj: MartinDevelopments.r.o.

 

Galvani Home bol rozdelený do dvoch etáp, stavebné práce na prvej 7-podlažnej sa rozbehli v januári tohto roku, zahájil sa tiež predaj. Spomínaná fáza pozostáva z jedno až štvorizbových bytov a apartmánov v celkovom počte 79 kusov, na zakúpenie je k dispozícií 62 garážových státí a 49 parkovacích miest na teréne. V súčasnosti projekt napreduje presne podľa harmonogramu. Sledovať môžeme realizáciu už 2. nadzemného podlažia, uzatvorené bude do konca mesiaca. Pokračovanie prác na ďalšom, 3. podlaží, začne v 1. júnovom týždni. Predpokladaná doba výstavby je odhadnutá na 18 mesiacov, s kolaudáciou plánovanou na december 2020.

 

Zdroj: MartinDevelopments.r.o.

PR článok