Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Folklórna Chyža ponúka romantické ubytovanie pod Bojnickým zámkom

Napísal Róbert Bosák, 28.06.2018

Obľúbené mestečko Bojnice sa momentálne vezie na vlne budovania nových turistických lákadiel. Len nedávno sme vás informovali o priebehu výstavby novej vyhliadkovej veže, z ktorej sa možno bude dať dovidieť aj na novootvorenú rozprávkovú chalúpku.

 

Staré domčeky, ktoré nás môžu aspoň na chvíľu vtiahnuť do atmosféry života našich predkov, sú na Slovensku stále populárne. Svedčí o tom aj vysoký dopyt po dovolenkových pobytoch v dreveniciach či v rozprávkových chalúpkach. Jednou z týchto idylických krásavíc je aj Chyža zo spomínaných Bojníc, ktorá si toto leto odbije premiérovú sezónu.

Zdroj: www.nehnutelnosti.sk  


V tradičnom folklórnom štýle

 

Už samotný názov napovedá, že chalúpka bude dýchať tradíciami a odkazom našich predkov. Návšteva Chyže nám túto „prognózu“ potvrdí, a to do nedávno otvorenej atrakcie ponúkajúcej zážitkové ubytovanie pre hostí ani nemusíme vstúpiť. Pokiaľ sa však predsa rozhodneme pre nocľah v atmosférickom objekte, folklórny štýl s klasickými vidieckymi motívmi nás doslova pohltí.

Zdroj: www.airbnb.com 


Priamo na dvore pod zámkom

 

Atraktivitu a záujem o ubytovanie v chalúpke zvyšuje aj lokalita, ktorú Zuzana Peniašková, iniciátorka nápadu, pre svoj jedinečný projekt vybrala. Dielko, ktoré by sa pokojne hodilo na stránky rozprávok, stojí na Bojnickom dvore, priamo pod romantickým Bojnickým zámkom. Od neho delí unikátny mini apartmán iba 50 metrov a aby toho nebolo málo, ako bonus vás očarí svojou neodolateľnou krásou aj pri pohľade z okna.

Zdroj: www.nehnutelnosti.sk 


Útla, no šikovná a pohodlná

 

Dostať sa k rezervácii pobytu nebude vôbec jednoduché, pretože Chyža je zariadená ako jedna malá izbietka vhodná pre jednotlivcov či partnerskú dvojicu. Tí si tak môžu vyskúšať, v akých skromných a jednoduchých a pomeroch sa žilo v minulosti. Napriek tomu, že obytný priestor je útly, nechýba v ňom sprcha, toaleta a ďalšie komfortné doplnky, ktoré sa postarajú o jedinečný zážitok z dovolenky.

Zdroj: www.nehnutelnosti.sk  


Tip na záver: Ubytovanie v bojnickej Folklórnej Chyži je možné nájsť a následne objednať aj na Airbnb.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.nehnutelnosti.sk

Foto: www.nehnutelnosti.sk, www.airbnb.com