Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Firma amerického prezidenta pripravuje v Indii luxusné obytné veže

Napísal Róbert Bosák, 02.03.2018

D. Trump sa pred vstupom do politiky venoval hlavne realitám, či už doma v USA alebo na zahraničných trhoch. Na tých má jeho spoločnosť dodnes mnoho aktivít, čo potvrdila aj aktuálna rezidenčná zákazka v Indii.  

 

Firma amerického prezidenta, ktorej po nástupe do prezidentského kresla šéfujú jeho synovia, pracuje na ďalšom lukratívnom projekte v zahraničí. Opäť sa jedná o obľúbenú Indiu, kde má s realizáciou nehnuteľností celkom bohaté skúsenosti. Po najnovšom tu má spolu s miestnymi investormi zrealizovať ďalšie bytové veže, ktoré ponúknu najbohatším Indom nové bývanie.

Zdroj: www.nationalpost.com

 

Najlacnejší byt vyjde na necelých 40 000 USD

 

Ako je v Trumpovej realitnej spoločnosti zvykom, vybudované byty a apartmány budú najmä pre majetnejších kupujúcich. Inak to nebude ani pri nových vežiach vo vybraných indických mestách, v ktorých zriadia tie najmodernejšie bytové jednotky. Ich cena sa má pohybovať od 39 000 dolárov, takže byty budú určené výhradne pre ľudí z najbohatších vrstiev.

Zdroj: www.fortunestreets.com

 

Trumpove veže vyrastú v 4 indických mestách

 

Vzhľadom na nadštandardný charakter pripravovaných rezidenčných objektov bolo potrebné vybrať lokality, kde sa byty vypredajú napriek vyššej cene. Iniciátori projektu sa rozhodli pre štvoricu miest Kalkata, Bombaj, Pune a Gurugram. Práve tu sa darí bytovému trhu najviac a šanca na skorý výpredaj je spomedzi viacerých realitných centier v krajine najvyššia.

Zdroj: www.nytimes.com


Podľa predstaviteľov indických firiem, ktoré na realizácii pracujú s Trumpovou spoločnosťou, má byť projekt niekoľkých 47-poschodových veží hotový najneskôr do roku 2023. Aspoň tak to tvrdia realitné spoločnosti, ktoré už začínajú pripravovať predaj jednotlivých bytov, aj keď zatiaľ ide len o predaj z papiera. 

 

Text: Róbert Bosák

Foto: architecturaldigest.com, nationalpost.com, fortunestreets.com, nytimes.com