Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Farbou roka 2019 je jemná korálová

Napísal Róbert Bosák, 02.01.2019

Nový rok, nové trendy. A k novým trendom patria aj farby, ktoré ovládnu interiérový dizajn na celých 12 mesiacov. Tohtoročnou farbou č. 1 bude elegantný korálový odtieň.

Zdroj: www.adweek.com 


Na tradíciu výberu farby roka sa nezabudlo ani pred príchodom súčasného roka. Spoločnosť Pantone si opäť splnila každoročnú úlohu a vybrala farbu, ktorá bude po celých 12 mesiacov vládnuť móde, dizajnu aj bývaniu. Pre rok 2019 tak na kráľovské kreslo zasadol tzv. Living Coral, teda ružovkastý korálový odtieň.

Zdroj: www.homesandproperty.co.uk 


Žensky jemná korálová

 

Výrazné, priam až excentrické odtiene, sedia na tróne farby roka už pár rokov. Tento rok však prichádza k miernej zmene, pretože vďaka výberu jemnej korálovej prišiel rad na trochu nehy a charizmatickej ženskosti. Napriek tomu, že je výrazná podobne ako predošlé farby, vyžaruje z nej viac pohody a pôsobí o niečo upokojujúcejšie.

Zdroj: www.lifestyleasia.com 


V znamení životnej pohody

 

Radosť, optimizmus, dobrá nálada a celková životná pohoda, práve to by mal priniesť zvolený odtieň. Štýlová korálová totiž pôsobí harmonickými vibráciami a vyvoláva hrejivý dojem, čo znásobuje jej silná ženská podstata. Pri využití tejto farby sa tak nebude rátať len s hľadaním pohody, ale aj so zameraním na posilnenie vášne a intimity.

Zdroj: renopaintmart.com 


Názory na novú farbu roka sú rôzne. Kým niektorí oceňujú jej hrejivé a pohodové vibrácie, iní ju považujú za takmer nepoužiteľnú. Vďaka miernemu pastelovému podtónu sa dá celkom dobre kombinovať s rôznymi doplnkami, no náznaky metalízy môžu byť v snahe zariaďovať domácnosť v tom správnom štýle problémom pre mnohé príbytky.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.adweek.com, www.homesandproperty.co.uk, www.lifestyleasia.com, renopaintmart.com