Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

EverBlock – poskladajte si svoj nábytok ako Lego

Napísal Róbert Bosák, 21.01.2017

Máloktoré deti si aspoň raz v živote nepostavili stavebnicu z LEGA. Táto zábava však dokáže upútať aj dospelých, no tí si z nej spravili rovno dizajnérske umenie využívané pri zariaďovaní interiérov.

 

Najväčší boom okolo LEGA síce skončil, no inšpirácia týchto legendárnych stavebníc sa šíri naďalej. Po najnovšom zasiahla kreatívneho ducha mladého dizajnéra zo zámoria, ktorý našiel spôsob, ako oživiť naše interiéry. A vôbec k tomu nepotreboval hľadať originálne kombinácie farieb, tvarov alebo materiálov. Všetko vyriešili špeciálne stavebné bloky EverBlock, vďaka ktorým si môžete zariadiť byť v nezvyčajnom štýle.

Zdroj: makespace.com

 

Netradičná novinka vo svete interiérov

 

Bláznivé nápady prinášajúce interiérovému dizajnu rôzne netradičné prekvapenia sú vizitkou mnohých mladých návrhárov. Do tejto skupiny sa zapísal aj Arnon Rosan z USA, ktorý asi má alebo aspoň v detstve mal veľmi rád LEGO. Práve princíp skladania týchto preslávených detských stavebníc sa stal námetom pre jeho objav, ktorým je EverBlock, systém panelových blokov vhodných na vytvorenie vlastnej nábytkárskej zostavy.

Zdroj: everblocksystems.com

 

Poskladajte si svoj nábytok

 

Na paneloch EverBlock je fascinujúca ich variabilita, praktické využitie a hlavne možnosť vytvoriť si nekopírovateľnú nábytkovú zostavu. Bonusom je ich flexibilita, čo vám umožní poskladať si nábytok kdekoľvek a kedykoľvek. Ide o jednoduchú montáž, ktorú zvládnete aj bez odborníkov. Stačí ich poskladať a pomocou dokúpených kovových uholníkov ukotviť k stene a podlahe.

Zdroj: everblockhire.co.uk

 

Využitie pri rôznych modeloch nábytku 

 

Skvelú variabilitu a flexibilitu sme už spomínali, no k nim patrí ešte aj ocenenia hodná rozmanitosť. Práve tá dáva záujemcom šancu vybrať si zo 16 vyrábaných odtieňov, pričom jednotlivé bloky sa predávajú v troch variantoch. Každý z nich môže poslúžiť pri montáži akéhokoľvek druhu nábytku od postelí po stoly, pričom dané bloky sú navrhnuté tak, aby sa do nich sa dali umiestniť napríklad LED svetlá.

Zdroj: zimmo.be

 

3 druhy panelových blokov :


- 30 cm (1000 gramov)

- 15 cm (450 gramov)

- 7 cm (230 gramov)

Zdroj: zimmo.be

 

Nábytok z týchto originálnych panelov patrí k tomu najlepšiemu, čo moderný interiérový dizajn ponúka. Aj keď nedisponuje najvyššou kvalitou a super odolnosťou, môže sa pýšiť inými superlatívmi. Je flexibilný, ponúka farebnú aj tvarovateľnú rozmanitosť a dokáže sa ľahko čistiť. To však ani zďaleka nie sú všetky výhody nábytkových panelov EverBlock, ktoré očarili mnohých milovníkov exkluzívnych interiérov po celom svete.  

 

Text : Róbert Bosák

Foto : pinterest.com, makespace.com, everblocksystems.com, everblockhire.co.uk, zimmo.be