Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Energetici budú v novembri predávať nepotrebné nehnuteľnosti

Napísal Róbert Bosák, 10.10.2017

Ak začnú s predajom nehnuteľného majetku energetické podniky, vždy ide o veľkú vec. Táto tradícia sa potvrdila aj v prípade Stredoslovenskej energetiky (SSE), ktorá posúva do predaja viacero budov naraz.  

 

Netrvalo dlho, aby sa slovenské energetické firmy stali opäť stredobodom pozornosti vďaka ohláseniu hromadného výpredaja svojich nehnuteľností. Po Bratislavskej teplárenskej, a.s., ktorá v lete ponúkla na sprostredkovanie predaja niekoľko prebytočných objektov, robí takýto krok SSE a s ňou aj jej dcérska spoločnosť.

Zdroj: endorfine.sk

 

Do predaja ide 17 objektov v 3 krajoch

 

Po tom, čo sa SSE snaží zefektívniť svoje hospodárenie, ohlásila hromadný výpredaj svojho prebytočného nehnuteľného majetku. Do predaja tak pôjde celkovo až 17 objektov, ktoré už spoločnosť údajne nepotrebuje. Podľa slov vedenia ich môžu zužitkovať podnikatelia alebo nejaké organizácie, ktoré sa rozhodnú pre prevádzku v niektorom z 3 krajov, a to v žilinskom, banskobystrickom alebo trenčianskom.

 

SSE – Distribúcia predáva ešte viac

 

Nehnuteľností, ktoré budú môcť noví majitelia od SSE odkúpiť, nebude len 17. Ďalších 22 predáva jej dcérska spoločnosť SSE – Distribúcia, ktorá má v obchodnom majetku takisto zapísaných viacero nepotrebných objektov. Viaceré z nich sú situované v Banskej Bystrici a v Žiline, dokonca v ich centrách, čo by mohlo byť pre kupujúcich zaujímavou ponukou na kúpu lukratívnych objektov.

 

Predaj formou elektronickej aukcie

 

Po vzore vyššie spomínanej Bratislavskej teplárenskej chce aj SSE predávať nehnuteľnosti formou aukcie. Tá má prebiehať elektronicky, čo zaručí širší okruh potenciálnych záujemcov schopných odkúpiť jednotlivé objekty za primeranú cenu. Presný termín začiatku aukcie síce nepoznáme, no podľa vedenia spoločnosti sa s predajom začne budúci mesiac.

Kto má vážny záujem o kúpu niektorého z objektov, môže si pred aukciou dohodnúť osobnú obhliadku, stačí sa kontaktovať so spoločnosťami SSE a SSE – Distribúcia.  

 

Text : Róbert Bosák

Foto : wikipedia.org, endorfine.sk, reality.etrend.sk