Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Drevený minidom za 2300 € od českého architekta

Napísal Róbert Bosák, 26.02.2019

Žiadne úvery, žiadne stavebné sporenie, žiadne pôžičky od kamarátov. Na prechodné bývanie v útulnom minidomčeku Magenta vám postačí pár mesačných platov. Aspoň s takou myšlienkou chce záujemcov o alternatívne bývanie osloviť český architekt.

 

Realizácia útulných minidomčekov je na vzostupe po celom svete. Tento alternatívny spôsob bývania láka stále viac ľudí najmä kvôli väčšej sebestačnosti a nižším nákladom na výstavbu. Tí najmenej nároční majitelia si ho dokážu zaobstarať za sumy, ktoré je možné našetriť už za niekoľko mesiacov. Platí to aj v prípade šikovného minidomu Magenta z českej dielne.

Zdroj: steemhunt.com 


Minidom len za 2300 €

 

Za jedným z najlacnejších minidomov, aké boli v poslednom čase predstavené, stojí Vojtěch Valda. Český architekt, známy skôr pod menom Joshua Woodsman, navrhol drevený dom, ktorý by mal byť dostupný každému aj bez úverov či astronomických úspor. Za jeho skromný obytný príbytok na kolesách totiž zaplatíte len niečo okolo 2300 €.

Zdroj: www.pinuphouses.com 


Na komfort postačí 6 m2

 

Nízka cena súvisí s minimálnou výmerou, ktorú minidom Magenta ponúka. Tá síce dosahuje len 6 m2, no aj takáto drobná plocha postačila na zriadenie pohodlného príbytku, v ktorom sa nachádza základná výbava potrebná k nocľahu. V priestore nechýba posteľ, stôl so stoličkou, WC, malá kuchynka, plynový varič či pec na kúrenie.

Zdroj: www.pinuphouses.com 


Mobilné bývanie na kolesách

 

Lacný, útulný a navyše aj mobilný. Presne taký je minidom Magenta, ktorý si môžete pripnúť za auto ako príves a vydať sa s ním na cestovateľské dobrodružstvo. Čo je najlepšie, minidom si pomocou návodu dokážete zrealizovať aj sami. V prípade, že budete chcieť využiť návrh od architekta, za ten dáte ešte 70 €, čo je stále lákavá ponuka.

Zdroj: www.curbed.com 


Všetky potrebné informácie o minidome a o možnostiach jeho výstavby nájdete na stránke www.pinuphouses.com.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.pinuphouses.com, www.world-architects.com, tinyhousedesign.com

Foto: tinyhousetalk.com, steemhunt.com, www.pinuphouses.com, www.curbed.com