Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Dražba outletu vo Voderadoch „po druhé“

Napísal Róbert Bosák, 08.08.2019

Dráma okolo outletu vo Voderadoch nekončí. Dlho očakávaná júlová dražba skončila fiaskom, takže smutne slávny príbeh nákupného komplexu neďaleko Trnavy sa bude písať ďalej. Najbližšie už 26. augusta.

 

Spomínaný dátum má byť pre One Fashion Outlet Voderady novou šancou na vzkriesenie. Na pondelok 26. augusta je totiž naplánované 2. kolo aukcie, v ktorom sa bude hľadať nový vlastník outletu. Po neúspešnom 1. kole však šance na predaj nie sú príliš väčšie. Pomôcť by mohla snáď iba nižšia cenová ponuka.

 

Vyvolávacia cena padá o 3 milióny

 

Práve šanca vydražiť outletový komplex za menej peňazí by mohla znamenať úspech. Aukcia totiž odštartuje s o niečo nižšou vyvolávacou cenou ako v predošlom kole. Kým v júli ponuka začínala na úrovni 10 mil. €, tentoraz to bude už len 7 mil. €.

Zdroj: www.holdermathias.com 


V cene je celý outletový komplex

 

V prípade vydraženia outletu získa nový vlastník celý komplex so všetkým, čo k nemu patrí. Dražobná spoločnosť totiž ohlásila, že outlet pôjde do aukcie ako celok. Inak tomu nebolo ani v 1. kole, v ktorom však o nákupný areál so stále dobrým potenciálom nik neprejavil záujem.

Zdroj: www.holdermathias.com 


Čo outlet vo Voderadoch ponúka:

 

- areál s plochou veľkou 15 000 m²

- 2 hlavné budovy na podnikanie

- kompletne vybavené priestory

- parkovacie plochy pre 1500 áut

- oddychová zóna s jazierkom

Zdroj: www.holdermathias.com 


One Fashion Outlet Voderady patrí k najväčším sklamaniam na slovenskom retailovom trhu. Pokazené renomé si však stále môže napraviť. Na to ale potrebuje získať nového odhodlaného majiteľa, ktorý sa nezľakne podobného fiaska, aké už outlet zažil. Príležitosť na to bude hneď 26. augusta.

 

Text: Róbert Bosák

Foto zdroj: www.holdermathias.com