Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Dostupné bývanie v Bratislave? Ceny v Ovocných sadoch začínajú už na 109 tisíc eur.

Napísal PR článok, 30.11.2022

Nedostatok bytov, rastúce ceny materiálov a stále prísnejšie podmienky na získanie hypotéky vyháňajú ceny nehnuteľností do výšok, ktoré si môže dovoliť málokto z nás. Aj v hlavnom meste však rastie projekt, ktorý ponúka kvalitné bývanie za rozumnú cenu. Po úspešnej prvej etape ponúka projekt Ovocné sady jedinečnú možnosť bývať výhodne a už do dvoch rokov.

Ovocné sady Trnávka


Ovocné sady Trnávka to je moderná mestská štvrť s viac ako 900 bytmi pre mladé páry či rodiny, ale aj jednotlivcov, ktorí majú radi život v komunite, no zároveň s dostatkom súkromia. V jednoizbových, dvojizbových a trojizbových bytoch môže nájsť svoj domov každý, kto hľadá bývanie v novostavbe v Bratislave za rozumnú cenu. Do 23. decembra 2022 získa klient parkovacie miesto zdarma ku každému bytu. Konať treba rýchlo, ponuka je totiž limitovaná.

Ovocné sady Trnávka


Aj v druhej etape sú byty rôznych výmer a moderných dispozícií. Cena za štvorcový meter sa pohybuje okolo 3 400 eur. Za ňu získa klient nielen vysokú kvalitu vyhotovenia a materiálov, ale aj byt s balkónom v príjemnom štandarde, pivničnú kobku ako aj dostupnosť k širokej ponuke služieb a vybavenosti v blízkych nákupných centrách. K tomu rozľahlý centrálny park s altánkom, grilom, ihriskami či workoutovými strojmi. Rodičov poteší detské ihrisko aj verejná materská škola priamo v projekte. Ovocné sady sa týmto zaradia medzi najlepšie vybavené štvrte v mestskej časti.

Ovocné sady Trnávka

Developer projektu J&T Real Estate garantuje zmluvne dohodnutú predajnú sumu a zaručuje sa za to, že cenu uvedenú v zmluve dodrží. V zmluvách s klientmi sa nenachádza ani žiadna tzv. inflačná doložka, ktorá v niektorých prípadodch umožňuje developerom zvýšiť ceny za byt aj po podpise kúpnej zmluvy. V poslednom čase sa k nej uchýlili viaceré spoločnosti, ale v prípade Ovocných sadov Trnávka je cena uvedená v zmluve o budúcej zmluve pevná a nemenná.

Ovocné sady Trnávka


PR článok