Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Donovaly - útočisko slovenskej smotánky

Napísal Róbert Bosák, 24.06.2017

Každá krajina má nejakú lukratívnu lokalitu, ktorá sa stala rekreačným útočiskom pre tzv. smotánku. V USA majú Beverly Hills a Manhattan, Pražáci si obľúbili Špindlerův Mlýn a našinec sa zamiloval do krajiny v Donovaloch.

 

Nie sú to Tatry ani okolie Bratislavy, kde naši športovci, politici a bohatí podnikatelia hľadajú útočisko pred svetom kamier a médií. Úlohy top rekreačnej destinácie pre tunajšiu smotánku sa už dávnejšie zhostili Donovaly známe svojou duchaplnosťou a nápaditosťou. Práve v tomto horskom raji si tie najslávnejšie tváre verejného života užívajú všetky voľné chvíle.

Zdroj: apartman-donovaly.com 

Športovci, politici aj podnikatelia

 

Ak si položíme otázku, čo majú Donovaly v porovnaní s inými našimi destináciami, odpovedí nájdeme viac. Na rozdiel od Tatier poskytujú stále pokoj, ktorý má byť v horskom prostredí samozrejmý, no za zmienku stojí aj pestrý kultúrny a športový život v obci. Práve ten prilákal známe tváre od športovcov po politikov a podnikateľov vlastniacich tunajšie chaty a chalupy.  

 

Niektoré z osobností vlastniacich nehnuteľnosť na Donovaloch :


- Michal Handzuš, Marek Hamšík, Vladimír Országh, Ján Počiatek, Ľubomír Vážny, Marián Kočner

Zdroj: sorger.sk

 

Stavebný boom sa na chvíľu zastavil

 

Väčšina tunajších nehnuteľností vrátane tých vo vlastníctve známych osobností sa postavila dávnejšie. Silným obdobím bol hlavne koniec 90.rokov, no menší boom spojený s realizáciou rekreačných objektov pretrvával ešte pred niekoľkými rokmi. Následne sa tempo investorov spomalilo a v posledných rokoch pribúdajú nové reality viac-menej sporadicky.

Zdroj: donovalyrelax.sk

 

Lokalita má nabrať druhý dych

 

Zbrzdená výstavba chát a a apartmánov, ktoré doplnilo aj niekoľko prevádzok občianskej vybavenosti, by sa mohla čoskoro opäť naštartovať. Developeri vidia v tejto lokalite obrovský potenciál, ktorý sa budú snažiť maximálne využiť. Ich predpokladané plány sa však netákajú iba ubytovacích zariadení, nakoľko aktuálne hrajú prím aj projekty z trochu iného súdka.

 

Plánované projekty na Donovaloch:

 

- krytá lyžiarska hala s možnosťou celoročnej prevádzky

- vybudovanie wellness centra a menšej hokejovej haly

- výstavba niekoľkých individuálnych rodinných domov

- neoficiálne sa hovorí aj o nových hotelových objektoch

Zdroj: sorger.sk

 

Krásne prostredie, panenská príroda, svieži vzduch a bohatý zábavný program, to všetko je dôvodom, pre ktorý sú Donovaly také obľúbené. Dôkazom je vysoký podiel nehnuteľností vlastnených známymi tvárami športového, verejného aj obchodného života, ktoré si oddych v tomto čarovnom kúte krajiny nevedia vynachváliť.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : habakuky.eu, apartman-donovaly.com, sorger.sk, donovalyrelax.sk