Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Donald Trump v Bielom dome, jeho dcéra v bielom dome

Napísal Róbert Bosák, 11.01.2017

Ak by sme sa spýtali rodiny nového amerického prezidenta na obľúbenú farbu, viacerí členovia by odpovedali biela. Aspoň čo sa týka bývania, nakoľko prezident aj jeho dcéra začínajú nový život v bielych domoch.

 

Na Donalda Trumpa už čaká vytúžené kreslo v Oválnej pracovni v Bielom dome. Spomedzi členov svojej rodiny však nebude jediný, ktorého príbytok bude zdobiť anjelská biela. Média sledujúce život prezidenta a jeho najbližších totiž nedávno avizovali, že dcéra americkej hlavy štátu sa takisto sťahuje do bieleho domu. V tomto prípade však ide o obyčajný dom, ktorý má s prezidentským sídlom spoločnú iba farbu fasády.

Zdroj: pluska.sk


Aj Trumpova dcéra bude mať dom v bielej

 

Ivanka Trumpová, jedna z dcér nového amerického prezidenta, ide v otcových šľapajach. Nielenže má za sebou šikovnú kariéru, kontakty s realitným sektorom a postupne sa stáva súčasťou vrcholového politického diania v zámorí, aktuálne rieši aj nové bývanie v hlavnom meste.  Podľa viacerých médií bude žiť v pompéznom dome, ktorý zvonku žiari čisto bielou farbou, podobne ako Biely dom otvárajúci brány jej otcovi.

Zdroj: townandcountrymag.com  

Nové bývanie na skok od Bieleho domu

 

Nový dom, do ktorého má Ivanka namierené, je situovaný len pár kilometrov od Bieleho domu. Ešte menej to bude k susedom Obamovcom, ktorí si prenajali rodinnú rezidenciu v pokojnej washingtonskej lokalite. Trumpová dcéra si tak užije život v známej politickej štvrti, kde svojho času žili aj Woodrow Wilson, Franklin D.Roosevelt či Herbert Hoover, a navyše to bude mať na skok k manželovi, ktorý získa pozíciu pri otcovi-prezidentovi.

Zdroj: townandcountrymag.com


Luxus a priestrannosť v nežnom bielom prevedení

 

Ivankin nový dom patrí k tomu najelegantnejšiemu, čo daná štvrť ponúka. Ide o luxusne zariadenú vilu v klasickom talianskom štýle, ktorej interiér prináša vkusné zladenie nežných farieb a premyslenej dispozície. Priestory s rozsiahlou výmerou 650m2 sa nesú vo výrazne svetlých odtieňoch, ktorým dominuje snehobiela. Tú nájdeme v každej miestnosti, kde sa snaží čo najharmonickejšie doplniť minimalistické zariadenie domu predávaného za 5,5mil. dolárov.Zdroj: townandcountrymag.com

 

Nie je nič nezvyčajné, že politici sú sledovaní aj v súkromí a mnohé média si berú na paškál ich bývanie. V prípade Trumpovcov je to zaujímavejšie práve preto, že obaja, Donald aj jeho dcéra, sa sťahujú do bielych domov. Akurát, že každý z objektov je úplne iný a z logických dôvodov má celkom odlišné renomé.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : nationalreport.net, townandcountrymag.com