Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Donald Trump predáva luxusnú rezidenciu za 28 miliónov

Napísal Róbert Bosák, 05.08.2017

Americký prezident sa dostáva na titulné stránky novín denne, no nie vždy to má súvis s politikou. Niektoré média sa sústredia skôr na jeho život, vzťahy a majetkové pomery. Teraz sa už pár týždňov venujú jeho predraženej karibskej vile, ktorá je stále v predaji.

 

Le Chateau des Palmiers, čiže Palmový zámok, je už od mája jednou z najskloňovanejších rezidencií na svete. Ide o spomínané karibské sídlo Donalda Trumpa, v ktorého zozname vlastnených nehnuteľností sa nachádza od roku 2013. To sa však môže kedykoľvek zmeniť, pretože palác sídliaci v karibskom raji na ostrove Svätý Martin je už nejaký čas v ponuke realitných kancelárií.

Zdroj: caribiquevillarentals.com

 

Podľa prezidenta ide o jednu z najkrajších rezidencií sveta

 

Príťažlivý karibský palác vraj patrí k najkrajším rezidenciám na svete. Aspoň tak to tvrdí sám prezident, ktorý už 4 roky vlastní sídlo zložené z dvoch víl situovaných hneď na pláži. Práve jedinečná karibská atmosféra spojená s premysleným architektonickým návrhom robí z tejto rezidencie skutočný realitný klenot.

Zdroj: luxuryretreats.com  

Cena sa vyšplhala na prehnaných 28 miliónov dolárov

 

Luxus a prepychové zariadenie číha na každom kroku megalomanskej vily. Prípadný nový majiteľ si bude vonku užívať rajskú prírodu a vnútri kráľovsky interiér preplnený vkusnými doplnkami a umeleckými artefaktmi. Za takýto luxus si však treba priplatiť, pretože predajná cena sa vyšplhala na 28 miliónov, čo je 2-násobne viac ako pri iných rezidenciách v lokalite.

Zdroj: youtube.com

 

Vybavenie rezidencie a pár zaujímavosti o nej:

 

- rezidencia stojí na lukratívnom plážovom pozemku s celkovou rozlohou 2 hektáre

- obytnú časť tvoria 2 veľké niekoľkoizbové vily so 4, resp. 5 luxusnými spálňami

- súčasťou objektu je externé fitcentrum, bazény, tenisový kurt, biliardový kútik aj park

- rezidencia má vlastný zamestnanecký tím tvorený šéfkuchárom a súkromnou ochrankou

Zdroj: mediaphore.com

 

Predaj nehnuteľnosti vyvoláva pochybnosti

 

Predaj Trumpovej rezidencie sa začína stávať tŕňom v oku. Mnohí totiž nechápu, prečo chce prezident predať nehnuteľnosť, na ktorej prenájme ako luxusného dovolenkového sídla zarobí  od 6 000 do 20 000 dolárov za jedinú noc. Samotné motívy pozná iba on, čo ale pre nás nie je dôležité. Našu pozornosť priťahuje skôr krása a vybavenie prepychového sídla, ktorému sa nevyrovná ani Biely dom.

Zdroj: luxuryretreats.com

 

Text: Róbert Bosák

Foto : mediaphore.com, caribiquevillarentals.com, youtube.com, luxuryretreats.com