Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Domy na stromoch z budúcnosti

Napísal Monika, 03.09.2014

Farrow, partnerstvo architektov v Toronte navrhlo a vybudovalo jedinenčné, moderné domy na strome, ktoré sú vyrobené z obnoviteľných materiálov. Domy nepoškodzujú, alebo neobmedzujú rast stromov, pretože sú na strome zavesené a nie k nemu pribité. Dom na strome má krivky inšpirované plachetnicou. Prvý takýto strom bude postavený v Ontariu. Dom bude mimo miesta umiestnenia postavený a to v troch častiach, ktoré sa potom na strome zmontujú dokopy. Na jeho postavenie sa môže použiť len certifikované FSC drevo. Kusy domu budú umiestnené na dome pomocou oceľového ramena a káblového systému. Presnejšie povedané, oceľové laná sú vyrobené z malých vlákien, ktoré sú spolu spletené a tie sú pripojené ku kruhovej tyči. Domy na stromoch budú kryté priehľadnými krytinami, ktoré sú navrhnuté tak, aby v maximálnej možnej miere prepúšťali do domu denné svetlo. V noci budú v domoch používané lampióny. Špeciálne krytiny budú vyrobené z PTFE sklenených vlákien potiahnutých netoxickým a nehorľavým oxidom titaničitým. Ten má samočistiace vlastnosti, ktoré rozkladanú nečistoty a iné organické materiály pomocou chemickej reakcie slnečného UV žiarenia, vodnej pary a kyslíka. Architekti majú v pláne postaviť 12 takýchto domčekov, aby vznikla malá dedinka na E´Terra Resorte. Tieto budú k dispozícii na prenájom. Každý z nich bude vybavený biologickými toaletami, aj sprchami. 

Zdroj: www.dezeen.com

Zdroj: www.dezeen.com

Zdroj: www.dezeen.com

Zdroj: www.dezeen.com

Zdroj: www.dezeen.com

Ako sa Vám tieto príbytku budúcnosti páčia?