Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Domy, ktoré ponúkajú mobilitu

Napísal Róbert Bosák, 19.02.2015

Núdza o perfektné nápady nie je vo svete architektúry a stavebníctva nikdy. Jedným zo zaujímavých riešení výstavby, ktoré sa osvedčilo ako efektívne a užitočné, sú aj špeciálne mobilné domy.  

Zdroj: www.ceske-mobilnidomy.cz


Už z názvu je nám jasné, že pri týchto domoch je primárnym cieľom zabezpečiť obyvateľom mobilnú funkciu. Tvorcovia prišli s nápadom, ktorý sa mal postarať o jednoduchý spôsob bývania a zároveň poskytnúť obyvateľom komfortný príbytok. Dá sa povedať, že zámer sa podaril na výbornú a väčšina moderných mobilných domov spĺňa očakávané predpoklady. My sa samozrejme ideme na tieto originálne stavby pozrieť bližšie.

Zdroj: www.ceske-mobilnidomy.cz


Plnohodnotné objekty


Ak zvažujete využívanie mobilného domu, máme pre Vás dobrú správu. Tieto objekty poskytujú komfortné podmienky na obývanie, takže sa nemusíte obávať nejakej zníženej úrovne života. Čo sa týka samotného technologického vybavenia, nečakajte o nič menej ako pri klasických domoch.


Vybavenie mobilných domov :


- domy majú riadne pripojenie na inžinierske siete

- pôdorys sa môže kedykoľvek meniť

- stavby sa dajú efektívne zatepliť 

- výstavba prebieha v súlade s normami

- úspornosť budov chráni prírodu aj peňaženku 


Univerzálne využitie


Tieto budovy sa pôvodne začali realizovať ako turistické domčeky určené na rekreačné účely. Ešte dodnes je tento účel maximálne využívaný a mnoho mobilných domov nájdeme v horách, na plážach či v kempingových strediskách. Stavebníci však rýchlo pochopili, že ich význam môže siahať oveľa ďalej a čoskoro sa začali využívať aj ako kancelárske priestory, bufety alebo ubytovacie zariadenia. Samozrejme, že práve mobilita im dodáva čaro, vďaka ktorému môžu užívateľom ponúknuť väčšiu praktickosť.  


Aj na celoročné bývanie


V súčasnosti sa stavebné postupy vedúce k zhotoveniu mobilných domov prispôsobujú vysokým nárokom na bývanie. Priestory sú síce perfektným miestom pre vyššie spomenuté účely, no nie je nič nezvyčajné, že vhodne poslúžia aj na celoročné bývanie. To je možné vďaka kvalitným izoláciám, ktoré ponúknu možnosť poskytnúť priestory tohto príbytku pre nažívanie v rôznych klimatických podmienkach.

Zdroj: www.villabetula.sk


Účasť mobilných domov vo svete stavebníctva má bohatú históriu a za tento čas ich pôsobenia si dokázali zabezpečiť silné renomé. To je spôsobené skvelými možnosťami, ktoré svojim obyvateľom prinášajú a samozrejme, že hlavným dôvodom veľkého úspechu je ich mobilita. Práve vďaka tej sa osvedčili ako vhodné nehnuteľnosti určené na viacero účelov, takže v súčasnosti sú využívané mnohými ľuďmi bez rozdielov.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : ceske-mobilnidomy.cz, villabetula.sk