Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Dom z Ostrova pokladov je na predaj

Napísal Róbert Bosák, 21.08.2018

Realitné portály z USA majú v ponuke voľných domov ďalšie slávne sídlo. Tentoraz ide o vilu na americkom ostrove Branford, s ktorým sa spája aj legenda o údajnom poklade kapitána Williama Kidda známa z knihy Ostrov pokladov.

Zdroj: www.wikipedia.org 


Záujemcovia o kúpu nového domu v niektorej z lokalít na východnom pobreží USA nemusia byť fanúšikmi diela Ostrov pokladov, aby ich upútala jedna z najnovších rezidencií v ponuke miestnych realitných kancelárií. Šikovný dom na súkromnom ostrove Branford v americkom štáte Connecticut totiž stojí za pozornosť bez ohľadu na to, aké príbehy či legendy sa s ním spájajú.

Zdroj: www.flickr.com 


Nádherné prostredie, tiché okolie, komfortný interiér

 

Aj keď predávaná vila sa preslávila práve kvôli spomínanej legende o zakopanom poklade, budúcemu majiteľovi toho ponúkne oveľa viac. Jej poloha na súkromnom ostrove s rozlohou 3159 m2 je spolu s energiou okolitého oceána skvelou kombináciou, ako si užívať nádherné a nerušené prostredie. Za pozornosť stojí aj vkusne zariadený interiér, ktorý zaistí majiteľovi a jeho hosťom maximálne pohodlie.

Zdroj: homesoftherich.net 


V hlavnej úlohe klasika, prírodné materiály a pastel

 

Pokiaľ je reč o pohodlí v interiéri, o to sa stará kombinácia farieb a materiálov použitých pri zariaďovaní jednotlivých miestností. V prípade výberu farieb sa vsadilo na zmes výrazných, no zároveň jemných pastelových odtieňov. Tie dopĺňajú prírodné materiály zladené v rôznych  štýloch, ktoré tak obydliu vdychujú klasický charakter s miernou dávkou nadčasovosti. Dom je, samozrejme, napojený na elektrinu, telefón, internet aj káblovku.

Zdroj: homesoftherich.net 


Cena rezidencie sa vyšplhala na necelých 6 miliónov

 

Poloha na súkromnom ostrove, pohodlne zariadené sídlo a legenda o zakopanom poklade, to všetko sa podpísalo na aktuálnej cenovej ponuke za tento dom. Tá sa blíži k 5,9 mil. USD, čo je vzhľadom na lokalitu, výmeru ostrova a parametre domu adekvátna čiastka. Predajcovia sa pri hľadaní kupujúcich zameriavajú najmä na finančníkov a obchodníkov z neďalekého N.Y., ktorí by v tomto „exotickom“ sídle mohli oddychovať od biznisu vo veľkomeste.

Zdroj: www.writeopinions.com 


Či bude legenda o poklade kapitána Williama Kida dôvodom, pre ktorý sa rezidencia predá skôr, to ukáže až samotný predaj. Ponuka je však príťažlivá aj bez nej, takže dom sa medzi voľnými realitami zrejme veľmi dlho neohreje a čoskoro v ňom bude žiť alebo dovolenkovať nejaký nový majiteľ.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.douglasturecek.com, www.wikipedia.org, www.flickr.com, homesoftherich.net, www.writeopinions.com