Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Dom v tvare srdca z Havlíčkovho Brodu ukrýva najlepší interiér roku 2017

Napísal Róbert Bosák, 08.10.2018

Dom, do ktorého sa okamžite zamilujete, minimálne preto, že je postavený v tvare srdca. No nielen to z neho robí stavbu, ktorá si zaslúžene získala uznanie, ocenenia a pozornosť širokej laickej aj odbornej verejnosti.

Zdroj: www.earch.cz 


Originálny dom, ktorý už z diaľky upúta svojim netradičným tvarom srdca, nájdeme v jednej z okrajových štvrtí mesta Havlíčkov Brod. Práve tam postavili na návrh architektky Daniely Polubědovovej, ktorá sa postarala o kompletný projekt vrátane všetkých interiérových častí, organický dom vzbudzujúci pozornosť celej architektonickej obce v Česku a na Slovensku.

Zdroj: www.earch.cz 


Zladenie exteriéru s vnútornými priestormi

 

Práve to, že spomínaná architektka mala na starosti kompletný projekt domu, jeho interiéru a dokonca aj záhrady, sa zrejme postaralo o dokonalé zladenie celého návrhu. Ten sa hodí do daného prostredia ako uliaty, pod čo sa nepodpísal len samotný organický vzhľad, ale aj výber materiálov, ktoré opticky ešte viac pomohli oku lahodiacemu vonkajšiemu vzhľadu a celkovej harmónii vo vnútorných priestoroch.

Zdroj: www.earch.cz 


Kľúčovú úlohu zohrali prírodné materiály

 

Ak sme spomínali výber materiálov, v tomto prípade sa kládol dôraz na prírodné prvky, ktoré ovplyvnili výsledný dizajn v tom najlepšom. Drevo a prírodný kameň v hlavnej úlohe sa však postarali aj o praktický úžitok a zdravšiu vnútornú mikroklímu. Okrem materiálov sa príroda dostala do objektu aj v podobe motívov a zemitých farbách, a to na každom možnom mieste, kde sa dali zakomponovať tak, aby ich využitie nebolo rušivé.

Zdroj: www.earch.cz 


Ocenenie za najlepší interiér roku 2017

 

Prepracovaný návrh domu s výnimočným vzhľadom a jeho realizácia vystihujúca dôkladný koncept nenechala chladných ani kritikov. Tí ocenili zariadenie domu po všetkých stránkach, čo sa odzrkadlilo aj v súťaži Interiér roku 2017, ktorej výsledky boli zverejnené ešte túto jar. Práve v nej si dom v tvare srdca z Havlíčkovho Brodu uchmatol cenu v kategórii Súkromný interiér novostavby a zároveň sa stal absolútnym víťazom celej súťaže.

Zdroj: www.interierroku.cz 


Text: Róbert Bosák

Foto: www.earch.cz, www.interierroku.cz