Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Dom v talianskom raji za 60 € a kúsok šťastia

Napísal Róbert Bosák, 25.03.2019

Len 60 € za peknú historickú vilu v jednom z najmalebnejších kútov Talianska. Počujete dobre. Nejde o žiadny vtip. V meste Carapelle Calvisio na východe krajiny totiž nájdeme opustený dom, na ktorého „kúpu“ vám postačí 60 € a dobré vzťahy s pani šťastenou.

Zdroj: winahouseinitaly.co.uk 


Štýlová kamenná vila v príťažlivom prostredí hneď vedľa národného parku. Bývanie, ktoré sa javí ako vysnívané, no napriek tomu oň dlhodobo nik nejavil záujem. Majitelia sa tak rozhodli spraviť nezvyčajný krok a nájsť jej nového majiteľa za 60 €. Krátko na to si sídlo vybudované kúsok od talianskeho raja získalo zaslúženú pozornosť a zvýšilo šance na sľubnú budúcnosť.

Zdroj: winahouseinitaly.co.uk 


Dom nie je na predaj, dá sa vyhrať v tombole

 

Rekordne nízka cena za historickú kamennú vilu je viac ako podozrivá, no to len v prípade, ak nepoznáme okolnosti jej predaja. O predaji sa ale v tomto prípade hovoriť nedá. Nový majiteľ totiž vzíde z losovania, ktoré prebehne na základe vyvrcholenia tomboly. Do nej sa dá zapojiť pomocou tombolového lístka, ktorý stojí práve 60 €. Jeden z jeho držiteľov sa tak po losovaní stane majiteľom domu. Víťazi ale budú až dvaja. Držiteľ 2. lístka totiž získa prémiu 11 500 €.

Zdroj: winahouseinitaly.co.uk 


Momentálne je predaná vyše polovica lístkov

 

Možnosť vyhrať dom v tombole stihla prilákať stovky záujemcov nielen z Talianska. Medzi kandidátmi na výhru nechýbajú ani kupujúci z okolitých krajín. Aj vďaka tomu sa už  predalo vyše 4000 tombolových lístkov z celkového počtu 6000. Tie zvyšné sa zrejme minú rovnako rýchlo, takže pravdepodobnosť, že ich predaj vydrží do 30. septembra, kedy sa má oficiálne uzavrieť, je minimálna.

Zdroj: winahouseinitaly.co.uk 


Ďalší taliansky rodinný dom za pár drobných

 

Rekordne lacné nehnuteľnosti, ku ktorým sa dá dostať za zopár drobných, pribúdajú v ponuke talianskych realít pravidelne. Vo väčšine prípadov ide o predaj, pri ktorom je potrebné splniť podmienky ako trvalý pobyt v meste či záväzok renovovať opustené objekty, čo má zabrániť vyľudneniu daných lokalít. V tomto prípade sa jedná o snahu predať neobývané sídlo a tým zachrániť jeho historickú hodnotu.

Zdroj: winahouseinitaly.co.uk


Zaradiť sa do tomboly a pokúsiť sa vyhrať túto vilu môžu aj Slováci. Spraviť tak môžete na stránke winahouseinitaly.co.uk, kde si on-line zabezpečíte tombolové lístky a dozviete sa aj všetky potrebné informácie o vile, spôsobe jej nadobudnutia a o priebehu súťaže.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: winahouseinitaly.co.uk

Foto: www.this-is-italy.com, winahouseinitaly.co.uk