Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Dnes o 15:00 štartuje 7.kolo projektu Zelená domácnostiam

Napísal Róbert Bosák, 18.04.2017

Podpora kúpy úsporných zariadení pre domácnosti pokračuje. Štátny projekt Zelená domácnostiam dnes spúšťa nové kolo, v ktorom sa budú udeľovať ďalšie peniaze pre majiteľov hľadajúcich finančnú podporu na kúpu a inštaláciu fotovoltických panelov.

 

Úspešný projekt Zelená domácnostiam zastrešený Slovenskou inovačnou a energetickou agentúrou (SIEA) pokračuje so svojim bohatým programom. Práve dnes sa spúšťa v poradí už siedme kolo, ktorého cieľom je opäť podporiť slovenské domácnosti hľadajúce možnosti na výhodnejšiu kúpu obnoviteľných zdrojov energie vedúcu k vyššej energetickej efektivite.

Zdroj: enerfinplus.cz 

Aktuálne sa podporia len fotovotické panely

 

Je to len pár dní, čo sa uzatvorilo 6.kolo s objemom podpory vyše 2 miliónov eur určených na kúpu zariadení vyrábajúcich teplo. Celkovo v ňom bolo vydaných 992 poukážok, na základe ktorých si žiadatelia uplatnia finančnú podporu pri kúpe úsporných zariadení. Práve dnes sa pokračuje s ďalším programom, no ten sa zameriava výhradne iba na podporu fotovoltických panelov.

 

Rozpočet pre siedme kolo je milión eur

 

Celkový rozpočet, ktorý má byť žiadateľom prerozdelený počas 7.kola, dosahuje hodnotu 1 milióna eur. Podľa informácií zo SIEA ide o čiastku, ktorej hodnota už prekročila pôvodne plánovanú alokáciu o 200 000€, čo len potvrdzuje očakávania, že záujem bude opäť vysoký. Agentúra však upozorňuje na oboznámenie sa s podmienkami zverejnenými na www.siea.sk, nakoľko v minulých kolách bolo mnoho žiadostí odmietnutých kvôli nesprávnemu vyplneniu.

 

O peniaze nemôže žiadať bratislavský kraj

 

Podobne ako v 6.kole, aj dnešné kolo bude sprevádzané obmedzením pre bratislavský región. Medzi žiadateľmi sa môžu ocitnúť obyvatelia ktoréhokoľvek kraja okrem toho bratislavského. Tí, ktorým bude žiadosť schválená, dostanú e-mailové vyrozumenie o získaní dotácie. Potom len počkajú na vydanie poukážky s 3-mesačnou platnosťou, vďaka ktorej si uplatnia finančnú podporu.

Zdroj: galvena.cz

 

Príjem žiadostí o získanie dotácie z aktuálneho 7.kola odštartuje dnes o 15:00.

Termín ukončenia aktuálneho kola bude ohlásený na stránke www.siea.sk.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : mypower.cz, enerfinplus.cz, galvena.cz