Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Dizajnové vychytávky pre kúpeľňu 21. storočia

Napísal PR článok, 18.04.2023

Kvalitné, moderné, technicky prepracované, dobre vyzerajúce a pritom ľahko použiteľné výrobky uľahčujú človeku život. Sú praktické, šetria čas a poskytujú dostatok priestoru všetkým vekovým skupinám užívateľov. Aj z kúpeľne sa tak môže ľahko stať príjemné a komfortné miesto nielen na hygienu, ale aj na odpočinok.


Napúšťanie vane zospodu


Klasické vaňové batérie postupom času zastarávajú a stávajú sa neestetickými. Sú náchylné na znečistenie mikroorganizmami a vodným kameňom. Mnohým užívateľom navyše vo vani neustále prekážajú alebo ich nejakým spôsobom obmedzujú. Pri ich používaní sú hlučné a okolie vane je tiež spravidla neustále mokré a tým opäť znečistené od vodného kameňa. Spoľahlivé, estetické a bezúdržbové riešenie týchto problémov ponúkajú súpravy Multiplex Trio F od spoločnosti Viega.

Zdroj: Viega


Farebné sprchové žliabky


Farby predstavujú skvelý spôsob, ako rýchlo dodať nielen kúpeľniam dojem útulnosti a elegancie. Avšak ich výber by mal vždy zapadať do hlavnej koncepcie celého domu alebo bytu. Decentné lokálne zvýraznenie ponúkajú farebné sprchové žliabky Advantix Cleviva. Jemné kontúry, špičkový dizajn, kvalitný materiál a správne zvolený farebný odtieň dokážu v sprche vytvoriť skutočne ojedinelý harmonický efekt.

Zdroj: Viega


Viacgeneračná toaleta


Výška WC má významný vplyv na komfort užívania. Deťom napríklad viac vyhovuje, keď je WC nižšie. Dospelí a hlavne starší ľudia ocenia naopak vyššiu pozíciu. Predstenový systém Viega Prevista vo vyhotovení s nastaviteľnou výškou umožňuje WC keramiku posunúť až o osem centimetrov nahor alebo nadol.

Zdroj: Viega


Ambientné osvetlenie


Typickým príkladom súčasnej luxusnej toalety sa stávajú ovládacie dosky s ambientným podsvietením. Zdôrazňujú individuálne poňatie práce so svetlom aj v tom najbizarnejšom detaile, avšak okrem luxusného nádychu sú aj nadmieru praktické. Osvetlenie toaliet býva predovšetkým v nočných hodinách, kedy je citlivosť našich očí značne zvýšená, často problematické. Nočné svetlo by malo byť neagresívne a s minimálnym svetelným tokom, aby sme po návrate do postele opäť v pokoji zaspali. Šikovným riešením je ambientné LED osvetlenie WC ovládacích dosiek Viega Visign.

Zdroj: Viega


Elegantné sifóny


Návrh modernej kúpeľne je založený najmä na precíznej práci s jemnými geometrickými obrysmi. Forma oblých tvarov je v súčasnej architektúre vysoko aktuálna téma. Tento trend nájdeme nielen u nábytku, sedacích súprav a svietidiel, ale aj u audiosystémov a smartfónov. Je úzko spojený s doposiaľ dominujúcim minimalistickým trendom, ktorý posúva ďalej do jemnejších a emocionálnejších foriem. Rovnako ako podumývadlový sifón Viega Eleganta 1 s rohovými ventilmi v jemných geometrických tvaroch.

Zdroj: Viega


www.viega.sk