Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Divadlo Jána Palárika v Trnave prejde ďalšou fázou rekonštrukcie

Napísal Róbert Bosák, 18.08.2022

Trnavské Divadlo Jána Palárika postupne nadobúda novú vizáž. Po ukončení renovácie Zrkadlovej sály sa už v septembri začne ďalšia fáza obnovy cenného objektu. Na rade je časť fasády, neskôr sa prejde k rekonštrukcii zadného traktu budovy.

 

Rekonštrukciou fasády prejde časť budovy zo strany Divadelnej ulice. Tá už má časť obnovy za sebou. Jej prvá etapa bola ukončená vlani. V rámci rekonštrukčných zásahov za 216 000 € sa zrenovovala štuková výzdoba fasády. Objekt dostal aj nové okná a drevené žalúzie, ktorých vzhľad imituje tvar a prevedenie tých historických.

Divadlo Jána Palárika, Zdroj: djp.sk

 

2. fáza rekonštrukcie za 410 000 €

 

V 1. fáze bola vykonaná iba časť plánovaných rekonštrukčných zásahov na fasáde. Tie ďalšie prebehnú v rámci chystanej 2. fázy, ktorú chce Trnavský samosprávny kraj (TTSK) spustiť v priebehu septembra. Plánované práce budú o niečo rozsiahlejšie, čo sa odzrkadlí aj na výške investície. Náklady na realizáciu majú dosiahnuť 410 000 €.

 

Prípravy na ďalšiu časť renovácie

 

Začatím 2. fázy rekonštrukcie fasády sa tohtoročné plány TTSK s divadlom nekončia. Ešte tento rok sa má stihnúť spracovanie projektovej dokumentácie na renováciu zadného traktu objektu. Ten slúži pre hercov aj pre personál pracujúci v divadle. Nachádzajú sa v ňom šatne aj priestory s technickým zázemím. Zadný trakt divadla sa začne renovovať budúci rok. Cena rekonštrukčných prác dosiahne 390 000 €.

Divadlo Jána Palárika, Zdroj: djp.sk

                                              

Text: Róbert Bosák

Zdroj: trnava-vuc.sk

Zdroj foto: djp.sk