Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Denník The Guardian odporúča Britom výlet do Košíc

Napísal Róbert Bosák, 05.09.2018

Pulzujúce metropoly, rozľahlé pláže či luxusné rezorty. Nie každého láka pobyt v top destináciách, ktoré majú byť najlepšími miestami na super dovolenku. Podľa jedného z britských denníkov sa dá pekný výlet užiť aj v menej známych lokalitách, napríklad v Košiciach.

Zdroj: Róbert Bosák 


Atmosféra svojských Košíc očarila nejedného návštevníka, ktorý tu strávil aspoň pár dní. Nie náhodou si mesto s jedinečným charakterom získava rady priaznivcov, ktorí výlet na východ Slovenska odporúčajú ďalším. Po novom sa o Košiciach vyjadril pochvalne aj The Guardian, ktorý našu „metropolu východu“ zaradil medzi 10 miest vhodných na najlepšie alternatívne výlety.

Zdroj: Róbert Bosák


Briti by mali vyskúšať „alternatívne cestovanie“ – aj do Košíc

 

Cieľom spracovania tohto zoznamu je údajne inšpirovať Britov k tomu, aby si pri cestovaní vyberali aj menej známe destinácie a pokúsili sa spoznať ich svojskú atmosféru. Každé z 10 miest, ktoré sa v zozname ocitlo, totiž ponúka to, čo sa vo vychýrených lokalitách zažiť nedá. V prípade Košíc to platí určite, veď posúďte sami, či odporúčané parky, pamiatky a kultúrne centrá stoja za návštevu.

Zdroj: Róbert Bosák 


Čo denník The Guardian v Košiciach odporúča nevynechať:

 

Tabačka – Jedno z kultúrnych centier mesta láka na zaujímavé akcie aj samotný dizajn areálu.

Mihal GalleryMnohí Briti oceňujú diela Andyho Warhola, takže návšteva v Mihal Gallery by mala byť povinnosťou.

Magnezitová továreňTrochu poznatkov o ťažkom priemysle z továrne za mestom sa môže stať celkom dobrým spestrením výletu.  

Miklušova väznicaMúzeí je v Košiciach hneď niekoľko a to najnavštevovanejšie nájdeme práve v bývalej Miklušovej väznici s mučiarňou. 

Dóm sv. AlžbetyNajvýchodnejšia gotická katedrála v Európe vzbudzuje pozornosť najmä v noci, kedy je farebne podsvietená.

Štátne divadloKultúra v Košiciach žije aj vďaka bohatému programu v krásnom divadle.

Zdroj: Róbert Bosák 


10 miest na najlepšie alternatívne výlety (podľa The Guardian):

 

- Catania (Sicília, Taliansko)

- Belehrad (Srbsko)

- Kaunas (Litva)

- Košice (Slovensko)

- Bari (Taliansko)

- Podgorica (Čierna Hora)

- Ohrid (Macedónsko)

- Preveza (Grécko)

- Grenoble (Francúzsko)

- Pula (Chorvátsko)

Zdroj: Róbert Bosák


Košice sa do povedomia zahraničnej verejnosti najvýraznejšie zapísali v roku 2013, kedy boli Európskym mestom kultúry. Práve vtedy prilákali európsku elitu z oblasti umenia, dizajnu aj športu a odhalili jej svoj obrovský potenciál. Dobrou správou je, že ten ocenil aj spomínaný britský denník, vďaka ktorému by mohli do Košíc prichádzať ďalší turisti. 

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.theguardian.com

Foto: Róbert Bosák - www.facebook.com/RoboBosak