Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Ďalšie hotelové apartmány zriadené v lietadle

Napísal Róbert Bosák, 30.01.2019

Apartmány zariadené v starých nevyužívaných lodiach, v autobusoch alebo v lietadlách sú zrejme v móde. Ďalšie z takýchto objektov, ktoré ponúkajú štýlové a cenovo dostupné ubytovanie na netradičný spôsob, nájdeme vo francúzskom Saint-Michel-Chef-Chef.

Zdroj: www.hotels-insolites.com


Obľúbený dovolenkový kemp Le Haut Village sa na slabé návštevy turistov sťažovať určite nemôže. Obzvlášť nie po tom, čo v ňom pribudli nové ubytovacie priestory a zároveň atrakcie pre návštevníkov. Ide o staré nevyužívané lietadlá, ktoré zrejme na dlhšiu dobu pristáli práve v tomto dovolenkovom areáli, aby tu ubytovávali zvedavých turistov.

Zdroj: www.camping-hautvillage.fr 


Komfortná dovolenka s pobytom priamo v lietadle

 

Len kúsok od mora, v náruči pekných scenérií a v blízkosti príťažlivých miest ako napríklad Nantes. Nielen to ponúka dovolenka v kempe Le Haut Village, ktorá sa dá spestriť pobytom v lietadle. V 2 z nich boli zriadené priestranné apartmány, ktoré údajne poskytujú všetko, čo majú štandardné hotelové izby ponúkať. Ubytovaní hostia tak môžu využívať kuchynský kút, pohodlnú spálňu aj vybavenú kúpeľňovú časť.

Zdroj: www.thedailymeal.com


Ubytovanie pre jednotlivcov alebo 4-člennú rodinu

 

Správcovia kempingového areálu vás môžu ubytovať až v 2 lietadlových apartmánoch. Oba sú vhodné pre jednotlivcov, páry alebo 3-členné, resp. 4-členné rodiny. Z hľadiska vybavenia apartmánov, ich ceny a výmery sú medzi nimi minimálne rozdiely. Hostia si tak môžu vybrať pobyt v 3-lôžkovom apartmáne SKY Plane alebo v 4-lôžkovom apartmáne GRU Plane.

Zdroj: www.hotels-insolites.com


Lietadla prerobené na hotelové apartmány nie sú jedinými dopravnými atrakciami, v ktorých sa v rámci pobytu v Le Haut Village môžete ubytovať. Areál kempu ponúka aj iné špeciálne priestory zriadené v interiéroch nevyužívaných dopravných prostriedkov. Kto by mal záujem, môže si vyskúšať aj nocľah v autobuse, v karavane či vo vlakovom vagóne.

Zdroj: www.camping-hautvillage.fr  


Všetky informácie o ubytovaní v kempe Le Haut Village nájdete na stránke www.camping-hautvillage.fr.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.hotels-insolites.com, www.camping-hautvillage.fr, www.thedailymeal.com