Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Construction Conference 2016 už utorok v Bratislave

Napísal Róbert Bosák, 07.02.2016

Bratislavský hotel DoubleTree by Hilton hostí ďalšie významné podujatie. Tentokrát sa v jeho priestoroch stretne elita nášho stavebníctva, ktorá preberie aktuálne témy okolo diania v stavebnom sektore.   

 

V bratislavských hoteloch sa často organizujú konferencie zamerané na rôzne oblasti výroby a služieb a jedna taká sa uskutoční v DoubleTree by Hilton už tento utorok. Ide o podujatie Construction Conference 2016, ktoré privíta verejnosť z oblasti stavebníctva a vytvorí tak priestor na diskusiu vedúcu k hľadaniu odpovedí na aktuálne otázky. Hojná účasť architektov, projektantov, stavebných manažérov aj finančníkov orientovaných na výstavbu by mala byť tou najlepšou zárukou kvalitného obsadenia.   

 

Organizátori pripravili bohatý program

 

Organizátori tohtoročnej konferencie sa posunuli o level vyššie a pripravili pestrý program. Ten bude v porovnaní s posledným ročníkom podstatne zaujímavejší a účastníkom prinesie ešte viac poznatkov. Celý priebeh konferencie sa zaháji diskusiou o výzvach v stavebníctve a v druhej časti sa rozdelí na viacero blokov, ktoré budú súčasne prebiehať až v 3 sálach.

 

Možnosť vybrať si ideálny program

 

Vďaka rozdeleniu panelov na viacero častí prebiehajúcich v 3 miestnostiach majú účastníci príležitosť vybrať si ideálny program. Organizátori dokonca hovoria o programe na mieru a možnosti absolvovať ktorúkoľvek z diskusií podľa vlastného rozhodnutia. Aj tento prístup je ďalším dôkazom oživenia tohtoročnej konferencie, ktorá tak vytvorí ešte väčší priestor pre hľadanie potrebných riešení a vzájomnú výmenu skúseností medzi účastníkmi.  

 

Tematika konferencie :

 

–        aktuálne výzvy slovenského stavebníctva

–        dopad súčasnej legislatívy na podnikateľov

–        recyklácia, technológie a materiály budúcnosti

–        stavebníctvo a kvalita občianskej vybavenosti

–        riadenie medzinárodných stavebných projektov

 

O odborné konferencie venované témam ako stavebníctvo je na Slovensku slušný záujem. To sa dá potvrdiť aj v prípade organizovania Construction Conference, ktorá ponúka priestor na hľadanie riešení súvisiacich s dianím v slovenskom stavebníctve. Jej ďalší ročník sa uskutoční v utorok 9.2. v spomínanom bratislavskom hoteli, takže stále môžete potvrdiť účasť a odniesť si z podujatia zážitok plný zaujímavých poznatkov.

 

Pre získanie ďalších informácií o konferencii navštívte stránku www.informslovakia.sk.

 

Text : Róbert Bosák

Zdroje : informslovakia.sk

Foto : informslovakia.sk