Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Čo zvoliť ako povrch ? Parkety, koberec, dlažbu alebo podlahu?

Napísal Róbert Bosák, 27.12.2014

Podlahový povrch zohráva v domácnostiach dôležitú úlohu. Veľkou výhodou je, že pri rekonštrukcii máme vždy na výber z viacerých možností a za povrch si môžeme zvoliť podľa viacerých faktorov.  

Zdroj: www.ben.sk


Súčasný trh nám prináša širokú ponuku podlahových povrchov vyrábaných v rôznych prevedeniach. Viacero materiálov na výber je vhodným riešením pre akýchkoľvek zákazníkov. Nielen tí, ktorí sú verní jednému povrchu môžu byť spokojní s pestrou škálou produktov. Svoje si nájdu aj takí, ktorí chcú vyskúšať niečo nové a spraviť nejakú zmenu v interiéri napríklad aj výmenou starého typu povrchu za iný. A možností na takúto zmenu je hneď niekoľko.

Zdroj: www.kupelnovy-manual.sk


Parkety pre milovníkov klasiky


Drevené parkety majú jedinečnú schopnosť vynikať v každom interiéri bez ohľadu na jeho celkové zladenie. Hodia sa k akýmkoľvek farbám a materiálom použitým v danej miestnosti. Ich typický drevený rukopis pôsobí tradične a vytvorí krásny povrch najmä pre milovníkov klasiky a konzervatívnejších dizajnov. Dôležitá však bude ich správna aplikácia, bez ktorej Vám nemusia vydržať nepoškodené. Drevo je totiž citlivé na vlhkosť a časom aj „pracuje.“

Zdroj: www.parketydureje.sk 


Koberec ako elegantný kúsok


Koberce majú bohatú históriu a v niektorých krajinách sú považované za vzácny a luxusný doplnok. Silné renomé si získali najmä niektoré zo svetoznámych druhov, napríklad perzské. U nás boli koberce využívané vždy, no dnes už nie sú takým častým povrchovým materiálom. Stávajú sa dekoratívnym doplnkom, ktorý zaberá len malú plochu s cieľom priniesť teplo pod nohy. Aj preto sa umiestňujú pod sedačky, stoly a do spální k posteliam.

Zdroj: www.ben.sk 


Odolnosť keramickej dlažby


Dlažby boli dlhodobo hitom v kúpeľniach a na toaletách, no v súčasnosti im patria aj kuchyne a chodby. Ich najväčšou výhodou je pevnosť a vysoká odolnosť. Navyše, neublíži im voda, ľahko sa upratujú a môžu byť aj v blízkosti telies sálajúcich teplo. Avšak problémom je chlad, ktorým pôsobia po celý rok a pri prudkých nárazoch ťažkých predmetov môžu jednotlivé kachličky puknúť.

Zdroj: www.agrobbuchtal.sk 


Praktickosť v podaní podlahy


Ak sa orientujete na využitie podlahy ako vhodnej možnosti pre povrch v domácnosti, možností máte dosť. Podlahy sa už dávno vyrábali z viacerých materiálov a tento trend je zachovaný dodnes. Vyberať si môžete z drevenej plávajúcej, koženej, gumenej, PVC podlahy alebo linolea. Svoje miesto v príbytkoch si už nachádza aj betónová podlaha. Okrem toho, samotný výber podlahy by mal závisieť nielen od vkusu, ale najmä od podmienok bývania a využívania miestnosti. Nech je Vaša podlaha ozajstným praktickým pomocníkom.

Zdroj: www.plovouci-podlaha.eu 


Výber vhodného povrchu si musíte zvoliť podľa jeho vlastností a charakteristiky. Rozhodovať by nemali len sympatie k danému typu, podstatné sú aj ďalšie faktory ako umiestnenie v tej-ktorej izbe, kombinácia s prostredím a životnosť materiálu pri využívaní na rôzne účely. My Vám želáme šťastnú ruku pri výbere a nech Vám nový povrch slúži čo najlepšie.


Text : Róbert Bosák

Foto : ben.sk, kupelnovy-manual.sk, parketydureje.sk, agrobbuchtal.sk, plovouci-podlaha.eu