Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Čo tak si zaobstarať vlastnú pekáreň ?

Napísal Róbert Bosák, 19.01.2015

Raňajky, večeru alebo ktorékoľvek iné jedlo dňa si radi ochutíme čerstvým a chrumkavým pečivom. Načo však ísť do obchodu, keď si ho môžeme upiecť vo vlastnej pekárni?  

Zdroj: www.ireceptar.cz


V obchodoch síce predávajú veľa druhov pečiva a každý si nájde nejaké to obľúbené, no upiecť si napríklad vlastný chlieb môže byť celkom dobrým zážitkom. Mnohí považujú pečenie za svoje hobby, ktorým si chcú spríjemniť voľný čas a práve domáca pekáreň môže byť pre nich tým pravým. Poďme sa teda spoločne pozrieť prečo sa toto šikovné zariadenie považuje za takého dobrého domáceho pomocníka.

Zdroj: www.ireceptar.cz


Konkurencia pre predajne


Moderné pekárenské zariadenia určené na domáce využitie  ponúkajú oveľa viac ako tomu bolo v minulosti. Dá sa povedať, že mnohé z produktov na trhu dokážu poskytnúť mechanizmus schopný upiecť chutné a zdravé pečivo s pohľadným vzhľadom, za ktoré by sa nehanbili ani supermarkety. Síce v jednej várke neupečiete veľa, no kvalitatívna stránka je na vysokej úrovni.

Zdroj: www.vitalia.cz


Univerzálna pomôcka


Čo sa týka využitia domácich pekární, za zmienku stojí najmä ich univerzálnosť. Dnes už na trhu nájdete rôzne mini pekárne, ktoré ponúkajú priestor na výrobu pečiva v rôznych tvaroch. Môžete si ho pripraviť v rôznej podobe (hranaté, oválne) a takisto existuje viac úrovni gramáže. Čo je však najväčšou výhodou, s touto pekárňou sa pečie ľahko a výsledok je čerstvý a voňavý. (Teda za predpokladu, že Vám nič nezhorí J )

Zdroj: www.vitalia.cz


Jednoduchá manipulácia


Ovládať domácu pekáreň sa naučíte rýchlo a stačí Vám k tomu návod a krátka prax. Najnovšie modely pracujú na báze automatického nastaviteľného systému, takže stačí obslúžiť zariadenie a následne ho naprogramovať. Nastavíte si hmotnosť, intenzitu pečenia a na základe tohto programu sa spustí proces. Po ukončení činnosti môžete skontrolovať výsledok a následne dokončiť prípravu jedla.

Zdroj: www.igurman.com


Nielen pečivo  


Dobrou správou pre nadšených pekárov a kuchárov je možnosť pripraviť si viacero druhov pokrmov. Nečakajte, že si kúpite domácu pekáreň a budete si môcť piecť len chlieb. Poslúži Vám aj ako verný prístroj na prípravu praclíkov, koláčikov a dokonca si môžete pochutiť aj na vlastných rezancoch. Vďaka tejto multifunkčnosti sa stane pekáreň plnohodnotným kuchynským spotrebičom.  

Zdroj: www.vitalia.cz


Pokiaľ ste priaznivcom prípravy koláčov alebo pečenia chleba, domáca pekáreň bude pre Vás skvelým nápadom ako efektívne stráviť čas pri príprave pokrmu. A ak to nie je Váš prípad, ale máte v rodine alebo medzi známymi nejakého „súkromného“ pekára, budete mať aspoň skvelý tip na darček.  


Text : Róbert Bosák

Foto : ireceptar.cz, vitalia.cz, igurman.com