Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Chcete pracovať z domu? Nezabudnite na toto

Napísal PR článok, 27.08.2019

Práca z domu je dnes snom (aj realitou) mnohých. Niektoré dnešné nové povolania si nevyžadujú neustálu účasť na bežnom pracovisku, čo je skvelou devízou. Lenže tak, ako musia byť vhodne na prácu vybavené aj klasické kancelárie, rovnako by ste niektoré veci nemali podceniť ani vtedy, ak sa chystáte pracovať z pohodlia domova. Nie, na pohovke naozaj nie je zdravé pracovať. Smile

Zdroj: AJ Produkty


Čo je základom zdravého homeoffice pracoviska?

Keďže v práci doma budete (pravdepodobne) tráviť veľa času, je dôležité, aby ste nejaký čas venovali aj príprave vášho nového pracovného kútika. Na začiatok by ste rozhodne nemali vynechať spísať si akýsi plánik, v ktorom si uvediete všetko, čo k svojmu pohodovému pracovnému fungovaniu v domácnosti potrebujete.

Zdroj: AJ Produkty 


Napríklad ak často telefonujete a riešite administratívu, zrejme budete potrebovať domáci telefón (a teda aj miesto, kam ho umiestnite). Naopak, ak ste grafický dizajnér, očakáva sa, že pre vás bude alfou a omegou menší stôl na počítač a doplnky a väčší stôl, kde budete kresliť. Ak je vaša práca konzultantského charakteru, nevyhnete sa kartotékam, do ktorých si budete môcť uložiť rôzne dokumenty.

Zdroj: AJ Produkty


Budete mať doma aj pracovné návštevy?

Povaha niektorých zamestnaní znamená, že doma z času na čas prijmete aj nejakú tú pracovnú návštevu. Pri tvorbe plániku preto nezabudnite ani na konferenčný nábytok, kde návštevy pohodlne usadíte.

Zdroj: AJ Produkty 


Na homeoffice je (samozrejme, ak to je možné) dobré vyhradiť jednu menšiu miestnosť z vášho bytu, aby ste do nej zmestili všetko potrebné. Je totiž ideálne mať svoje pracovné kráľovstvo, ktoré je navyše od zbytku obytného priestoru oddelené dverami. Vyhnete sa tak konfrontáciám s rodinou alebo spolubývajúcimi, najmä, keď veľa telefonujete.

Zdroj: AJ Produkty 


Ak nemáte možnosť na homeoffice vyhradiť celú jednu miestnosť, svoj nový pracovný kútik vyberajte pozorne tak, aby ste mali dostatok súkromia. Samozrejmosťou by mala byť dobrá kancelárska stolička, aby ste sa necítili ani po dlhšom sedení unavení.

Čo by bola prvá vec, ktorú by ste si do svojho nového pracoviska umiestnili?Smile


Zdroj: AJ Produkty

PR článok