Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Cez víkend nás čaká 12.ročník výstavy o audio a video technike

Napísal Róbert Bosák, 25.10.2017

Milovníci najlepších kúskov z oblasti audia, videa a domácich kín si prídu každú jeseň na svoje. Inak tomu nie je ani tento rok, pretože v Bratislave sa postupne schyľuje k ďalšiemu ročníku výstavy zameranej na tento typ bytového zariadenia. 

 

Audio a video technika je bežnou súčasťou našich domácností, v ktorých plní svoju praktickú aj estetickú funkciu. Práve preto môže mnohých zaujať pozvánka na výstavu produktov, bez ktorých by súčasné príbytky neboli komfortným priestorom na život. Tá sa uskutoční už tento víkend a podobne ako v minulosti, aj teraz ponúkne to najlepšie zo svojho oboru.

 

To najlepšie z oblasti audio, video a hifi

 

Výstava Audio, Video, Domáce kino 2017 otvorí v sobotu 28.októbra svoje brány už po 12-krát. Návštevníci sa môžu opäť tešiť na bohatú ponuku modelov, ktoré  dominujú trhu s touto technikou. Vďaka nej sa v bratislavských hoteloch Crowne PlazaFalkenstainer dostanú do kontaktu s pokrokovými modelmi, no na svoje si prídu aj priaznivci starej klasiky. 

Zdroj: doucha.sk   

Zariadenia, ktoré vyplnia obsah výstavy:

 

- reproduktory, zosilňovače, multimediálne prehrávače, CD prehrávače, slúchadlá, satelitná technika, streamboxy, zostavy domácich kín, gramofóny

Zdroj: audiovideokino.sk

 

Hojná účasť  z domácej aj českej scény

 

Aby bolo na čo pozerať a výstava ponúkla pestrú ukážku toho, čo momentálne vo svete audia a videa letí, organizátori na ňu pozvali viacero popredných výrobcov. Novinky zo sveta hitech predstavia desiatky domácich firiem, ktorých doplnia aj kolegovia zo susedného Česka. Spolu tak verejnosť prevedú tým najlepším, čo môže zlepšiť ich domáce audio a video systémy.

Zdroj: audiovideokino.sk

 

Praktické informácie pre verejnosť:

 

Termín konania: 28. – 29.október

Otváracie hodiny: 10:00 – 18:00

Miesto konania: Bratislava – Crowne Plaza a Falkenstainer Hotel

Doprava medzi hotelmi: Bezplatná kyvadlová doprava zabezpečená spoločnosťou BMW

Zdroj: audiovideokino.sk

 

Všetky podrobné informácie o podujatí nájdete na stránke www.audiovideokino.sk

 

Text : Róbert Bosák

Foto : doucha.sk, audiovideokino.sk