Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Českým drevostavbám sa darí, ich počet rástol aj vlani

Napísal Róbert Bosák, 18.07.2019

Popularita drevostavieb je na vzostupe po celej Európe. Pred pár dňami sa to potvrdilo aj v susednom Česku, kde zverejnili minuloročné štatistiky počtu, resp. podielu týchto domov.

Zdroj: 332 Architects 


Čísla hovoria jasne. Drevodomy sú medzi Čechmi čoraz obľúbenejšie. Vyplýva to z nových štatistík, ktoré prinášajú aktuálne údaje o počte českých drevodomov postavených v minulom roku. Tých je údajne každým rokom viac a vzhľadom na počet zákaziek u firiem realizujúcich takéto domy by sa na tomto trende nemalo nič meniť.

Zdroj: Jonas Retamal 


Dokončených bolo takmer 3000 drevodomov

 

O číslach, akými ohľadom ročného počtu dokončených drevodomov disponujú Česi, môžeme u nás zatiaľ iba snívať. Podľa najnovších údajov ich malo byť za rok 2018 hotových 2945, čo značí medziročný rast o takmer tretinu. Ten patrí vôbec k najvyšším od začiatku evidovania takýchto štatistík.

Zdroj: Lasse Haldrup Juul 


Firmy avizujú rastúci dopyt po drevodomoch

 

Dobrou správou pre drevodomy je aj postupné zvyšovanie dopytu po ich realizácii. Ten stúpa v Česku už pár mesiacov po sebe svižným tempom. Viaceré české firmy dokonca avizujú, že majú zákazky dohodnuté na polrok až rok vopred. Obzvlášť to platí v regiónoch, kde sú ceny pozemkov nižšie.

Zdroj: Hervé Abaddie and Karawitz

 

Budúcnosť drevostavieb vyzerá v Česku sľubne, a to nielen kvôli najnovším číslam. Výstavba tohto druhu prináša viaceré výhody od rýchlej realizácie a komfortného života až po stúpajúci záujem o ekológiu. Práve tieto faktory by mali prispieť k ďalšej expanzii drevostavieb, nielen v Česku.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.tasr.sk

Foto zdroj: Diego Mendoza, 332 Architects, Jonas Retamal, Lasse Haldrup Juul, Hervé Abaddie and Karawitz