Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Česi spoznali víťazov ankety Dům roku 2017

Napísal Róbert Bosák, 01.03.2017

Česká architektúra sa v posledných dňoch prezentuje samými zaujímavými novinkami. Aktuálne vzbudzujú pozornosť výsledky tradičnej ankety Dům roku 2017, ktorá si opäť vzala na mušku najlepšie rodinné domy v krajine.  

 

Exkluzívny dizajn, netradičné prvky, najkvalitnejšie materiály a ideálne vnútorné prostredie. Kritéria pre hodnotenie najlepších rodinných domov roka sú každý rok podobné, akurát víťazi sú stále iní. A v aktuálnom 22.ročníku ankety Dům roku sa našli ďalší, ktorí sú tou najlepšou inšpiráciou na výstavbu nových objektov v tomto obore.

Zdroj: stavbaweb.cz

 

Dům roku 2017- Rezidence Prestige

 

Aj keď súťažných kategórií bolo viac, absolútny víťaz súťaže mohol byť iba jeden. V tomto prípade sa ním stal objekt s najväčším počtom hlasov verejnosti získaných prostredníctvom sms správ aj na internete. Výsledky označili za víťaza projekt Rezidence Prestige, ktorý má domov v Ústeckom kraji. Spolu s víťazmi ďalších kategórií vybratých odbornou porotou aj hlasmi verejnosti tak tvorí sumár toho najlepšieho, čo sa v Česku postavilo.

Zdroj: protext.sk


Ďalšie z víťazných domov:

 

Individuálne domy

Zdroj: dumabyt.cz


Realizované typové domy

Zdroj: dumabyt.cz


Zvláštna cena odbornej poroty

Zdroj: idnes.cz 

 

Vyhlásenie výsledkov majú naši českí susedia za sebou a pri pohľade na vybraných víťazov musíme uznať, že ich architektúra má určite čo ponúknuť. Organizovanie obdobnej ankety s podobne bohatou históriou by potešilo aj nás, nakoľko naši autori navrhujú takisto výborné diela, ktoré stoja za ocenenie. Uvidíme, možno sa v najbližších rokoch dočkáme a za top dom budeme môcť hlasovať tiež.

 

Text : Róbert Bosák

Zdroje : tyden.cz, idnes.cz

Foto : canaba.cz,stavbaweb.dumabyt.cz, protext.sk, idnes.cz