Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Bývanie jedna báseň rastie v nitrianskom projekte Púpavy Hviezdoslav

Napísal PR článok, 08.12.2022

V novovznikajúcom rezidenčnom projekte Púpavy Hviezdoslav sa napĺňa ambícia priniesť do mesta pod Zoborom bývanie pre mladé rodiny, ktoré bude mať úroveň, na akú sme boli zvyknutí len pri luxusných projektoch. A to sa týka dispozícií bytov, ich vybavenia, ale aj použitých technológií.


Záujemcovia o bývanie v širšom centre Nitry sa v projekte Púpavy Hviezdoslav môžu tešiť z priestranných bytov, väčšine s balkónom, lodžiou alebo dokonca záhradkou, veľkých francúzskych okien, ale aj modernej technológie kúrenia a chladenia, ktoré šetria prírodu aj peňaženku. V prvej etape výstavby, ktorá sa práve dostala do predaja, je v ponuke 98 1-izbových, 2-izbových a 3-izbových bytov a všetko spomenuté je už v základnej cene bežného bytu.

Zdroj: pupava development, s.r.o.


Moderný a energeticky nenáročný systém kúrenia a chladenia


Na slovenskom trhu ešte stále nie je bežná kombinácia stropného chladenia a kúrenia v spojení s využívaním tepelných čerpadiel. Presne toto riešenie však využíva rezidenčný projekt Púpavy Hviezdoslav v Nitre. Ide o najkomfortnejší, ekonomicky výhodný a pre zdravie optimálny spôsob kúrenia a chladenia. Tento moderný systém stropného kúrenia a chladenia je nehlučný a v byte zabezpečí tepelnú pohodu po celý rok. Vďaka nemu je teplo alebo chlad distribuované po miestnosti rovnomerne. V porovnaní napríklad s energeticky náročnou klimatizačnou jednotkou sa nevíri žiadny prach a nevzniká nežiaduci prievan a dokonca, keďže ide o bezúdržbový systém s dlhou životnosťou, si komfort užívate bez starostí. Plusom je aj priestorová voľnosť bez obmedzení, pri ktorej z metrov štvorcových obytnej plochy neukrajujú nevzhľadné vykurovacie telesá. Pri zariaďovaní a výbere nábytku tak nie je potrebné sa prispôsobovať tomu, kde sú v byte umiestnené radiátory. Plusom tohto riešenia je aj jeho nízka energetická náročnosť, čo pri platbách za energie oceníte, navyše, ak ho máte aj v kombinácii s energeticky úsporným využívaním tepelných čerpadiel na ohrev vody.

Zdroj: pupava development, s.r.o.


Riešenie priestoru je veľkorysé v interiéri aj exteriéri


Byty v projekte Púpavy Hviezdoslav majú rozumné a dobre zariaditeľné dispozície. Ku komfortu bývania prispieva aj fakt, že na rozdiel od mnohých podobných projektov, tu nájdete samostatnú kúpeľňu a samostatné WC vo väčšine bytov. Pri niektorých typoch bytov si našlo svoje miesto aj unikátne dispozičné riešenie, pri ktorom je vchod do kúpeľne zo spálne, pričom samostatné WC je prístupné z chodby má aj umývadlo. Príjemná a využiteľná je aj veľkosť balkónov a loggií, ktoré tak dokonale rozširujú obytný priestor o exteriér. Aj keď sa projekt začal stavať iba v lete 2022, pocit z bývania si môžete užiť už teraz, a to vďaka prehliadke vo virtuálnej realite, ktorá je k dispozícii pre pre viac typov bytov:
3-izbový byt: https://www.youtube.com/watch?v=4gPTMGcMOqE
2-izbový byt: https://www.youtube.com/watch?v=4dBlIOzZuww
1-zbový byt: https://www.youtube.com/watch?v=H76xjnxuM2c


Ešte extra exteriérový priestor ponúkajú strešné byty s luxusnými terasami s výhľadom na Nitru alebo prízemné byty so záhradkami a predzáhradkami. Komorný a komunitný charakter bývania vytvára nízkopodlažnosť bytových domov a spoločné exteriérové priestory s detskými ihriskami, množstvom zelene alebo komunitnými záhradami. V tomto projekte môžete rátať aj s bezproblémovým parkovaním v podzemnej garáži aj na vonkajších miestach, s bohatou občianskou vybavenosťou hneď za rohom, na skok od úplného centra mesta, no aj v dosahu prírody neďalekého lesoparku.

Zdroj: pupava development, s.r.o.


V predpredaji sú ceny bytov výhodnejšie


Aj keď ide o celkom nový projekt v lokalite a s jeho výstavbou sa začalo iba toto leto, stihol už vzbudiť pomerne veľký záujem verejnosti, ktorú okrem vyššie spomenutých benefitov oslovil aj výhodnými uvádzacími cenami. Výrazne nižšia cena za „byt z papiera“ sa však spája aj s ďalšími výhodami – v tejto etape výstavby si viete byt prispôsobiť svojim potrebám a svojmu vkusu ešte skôr, ako stojí. A stále máte z čoho vyberať – z niekoľkých dispozičných riešení každého typu bytu, na každom zo štyroch podlaží v každom bytovom dome, z orientácie miestností na svetové strany alebo z výhľadov, ktoré vám váš budúci byt ponúkne. Jednoducho, teraz si pre seba môžete ukoristiť to najlepšie, čo projekt Púpavy Hviezdoslav v Nitre ponúka, za tie najvýhodnejšie ceny.


Viac informácií a obhliadka vo virtuálnej realite na www.pupavyhviezdoslav.sk