Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Byt v Bratislave, alebo rodinný dom na vidieku?

Napísal PR článok, 02.09.2020

Túto dilemu už nemusíte riešiť.

 


Bývať v rodinnom dome je snom mnohých z nás. Oddych na vlastnom pozemku, parkovanie pri dome, susedská intimita, či blízkosť prírody sú silné argumenty pre kúpu domu. Keď sa však pozrieme na ponuky realitných kancelárií, prípadne developerov, zistíme, že cena rodinného domu v Bratislave násobne prekračuje naše finančné možnosti a jedinou alternatívou je kúpa domu v prímestských lokalitách či už južne od Bratislavy napr. Dunajská Lužná, Hamuliakovo, prípadne západne Stupava, Mariánka, Borinka a pod..

 

Zdroj: Karlovka Residence

 

Keď si porovnáme cenníky bytov v meste a domov na vidieku tak zistíme, že za 4 izbový  dom na vidieku zaplatíme porovnateľne ako za 3 izbový byt v meste.

 

Zrazu stojíme pred dilemou či kúpiť byt v meste, alebo dom na vidieku. S kúpou domu na vidieku môžu byť spojené  nevýhody ako je zlá dopravná dostupnosť, nedostatočná infraštruktúra, chýbajúce školy , škôlky, krúžky pre deti a podobne. Pod tlakom týchto skutočností sa vo väčšine prípadov rozhodneme pre kúpu bytu. Predstava, že najbližšie roky (kým sú deti malé) prežijeme v dopravných zápchach cestou do práce, z práce, s deťmi do školy, škôlky, na krúžky, nás presvedčí o jednoduchšej voľbe a to je kúpa bytu v meste.

 

Týmto rozhodovaním prešli stovky klientov a to len preto, že jestvuje len málo alternatív vo forme bývania v meste s výhodami  rodinného domu  a  ale v cene bytu.

 

Práve v tých dňoch prichádza na trh projekt, ktorý kombinuje výhody rodinného domu s bývaním v byte.

 

Zdroj: Karlovka Residence

 

Jedná sa o jedinečný projekt bývania v mestských vilách nachádzajúci sa v Bratislave, mestskej časti Karlova Ves,  lokalita Grunty. 22 bytov vybudovaných v 4 mestských vilách zabezpečí svojim budúcim majiteľom moderné bývanie s maximálnym komfortom, intimitou a v niekoľkých prípadoch aj možnosť využitia vlastného pozemku. Skvelá dopravná dostupnosť umožňuje rýchle spojenie s centrom mesta a rovnako aj na diaľničný obchvat.  Blízkosť prírody v kombinácii s možnosťami športového vyžitia (športoviská, cyklotrasy, blízkosť Dunaja) a kvalitnou infraštruktúrou (školy, škôlky, zdravotné zariadenie, kultúrne stánky, obchody a služby)  znásobuje výhody projektu.

 

Ak Vás takýto projekt zaujíma, môžete kontaktovať realitnú kanceláriu Urban & Partner, ktorá čoskoro spustí predaj bytov, alebo si pozrieť podrobnejšie informácie na stránke

www.karlovkaresidence.sk