Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Brno hostí medzinárodnú výstavu zameranú na význam nájomného bývania

Napísal Róbert Bosák, 20.08.2017

Galeria Architektury Brno hostí od 17.augusta zaujímavú výstavu zameranú na nájomné bývanie. Tematika, ktorú dlhé roky odsúvajú na vedľajšiu koľaj, tak dostala trochu viac priestoru ukázať, ako sa s týmto spôsobom bývania vysporadúvajú vo svete.

 

V regióne strednej a východnej Európy je vzťah obyvateľov k nájomnému bývaniu pomerne dosť slabý. Od zahájenia bytovej výstavby v novodobej podobe sa prevažná väčšina sústredí na život vo vlastnom alebo družstevnom byte. Práve preto má nová výstava Nájemní bydlení schopnosť vniesť túto tému do povedomia ľudí a predstaviť jej reálne výhody z každej strany.

Zdroj: gotobrno.cz  

 

Komplexný pohľad na nájomné bývanie

 

Nová brnenská výstava bola zahájená oficiálnou štvrtkovou vernisážou v spomínanej galérii. Ide o výstavu, ktorú sem priviezli z Prahy, aby ukázala komplexnejší pohľad na danú tému aj moravskému publiku. Cieľom projektu je pozrieť sa na sociálne a nájomné bývanie z rôznych uhlov a na základe domácich aj zahraničných ukážok inšpirovať verejnosť, po prípade otvoriť diskusiu o plnohodnotnosti konceptu nájomného bývania.

Zdroj: tzb-info.cz

 

Vyše 30 ukážok stavieb zo zahraničia

 

Výstava, ktorá potrvá až do 15.septembra má návštevníkom určite čo ponúknuť. Okrem 10 českých stavieb na nej môžeme vidieť vyše 30 inšpirácií zo zahraničia, ktoré sú s výnimkou 1 projektu z New Yorku európske. Každý z projektov nám ukáže, že nájomné byty nie sú len akousi povinnou jazdou miest a štátov dbajúcich o podporu bývania, ale dokážu vzbudiť záujem architektov o tvorbu projektov nadštandardného bývania s pokrokovým nápadom.

Zdroj: ceskatelevize.cz

 

Niektorí z popredných architektov, ktorých diela sú vystavené:

 

- JDS Architects

- MVRDV

- AllesWirdGut

- OFIS

- Querkraft Architekten

- NL Architects

Zdroj: designmagazin.cz

 

Viac ako 40 domácich a zahraničných stavieb, rukopis najlepších architektov a pútavý pohľad na nájomné bývanie z inej stránky, na akú sme zvyknutí. To všetko ponúka návšteva Galerie Architektury Brno, ktorá bude do 15.septembra domovom toho najlepšieho, čo sa v oblasti nájomného bývania za posledné roky v Európe udialo.

 

Text : Róbert Bosák

Foto : artmap.cz, tzb-info.cz, ceskatelevize.cz, designmagazin.cz