Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Brno čaká najväčší stavebný veľtrh českej jari

Napísal Róbert Bosák, 22.04.2018

Dejisko najvýznamnejších stavebných veľtrhov v zahraničí, ktorých sa zúčastňujú aj slovenskí vystavovatelia, sa aktuálne presúva do susedného Česka. V neďalekom Brne totiž už v stredu štartuje ďalší ročník spájajúci 3 veľké podujatia s touto tematikou.

 

Výstavisko v Brne po roku znova ožije najhorúcejšími novinkami z oblasti stavebníctva. Už túto stredu sa v jeho priestore otvorí ďalší ročník Stavebního veletrhu, na ktorom budú opäť predstavené materiály, technológie a doplnky spojené s výstavbou, dizajnom a zariaďovaním budov.

Zdroj: www.bvv.cz

 

To najlepšie nielen z českého stavebníctva


Realizácia budov, stavebné stroje, najnovšie materiály aj moderné zariadenia. To všetko bude hlavnou témou nadchádzajúceho veľtrhu, ktorý má niekoľkotisícovej návšteve opäť ukázať to najlepšie z aktuálnych globálnych trendov. V bohatom zozname vystavovateľov totiž nebudú chýbať najznámejšie domáce aj zahraničné mená vrátane tých slovenských, ktoré predstavia svoje pokrokové produkty. 

 

Brno hostí 3 veľtrhy naraz

 

Stavební veletrh je síce hlavným bodom programu, no návštevníci si prídu na svoje aj pri ďalších 2 sprievodných podujatiach, ktoré sú už pár rokov stabilnou súčasťou harmonogramu.

 

1. Stavební veletrh – čerstvé novinky zo sveta stavebníctva

2. Dřevo a stavby – to najdôležitejšie o realizácii drevostavieb

3. Mobitex – trendy nábytok, textílie, vkusné bytové dekorácie

Zdroj: www.youtube.com


Praktické informácie na záver:


Termín konania – 25. – 28. apríl

Miesto konania – Výstaviště Brno

Otváracia doba – od 10:00 do 18:00 (sobotu len od 10:00 do 17:00)

Cena vstupenky – 140 Kč

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.bvv.cz

Foto: www.bvv.cz, www.youtube.com