Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Bratislavu budú od pondelka brzdiť dopravné obmedzenia

Napísal Róbert Bosák, 12.01.2019

Dopravu v hlavnom meste čakajú od budúceho týždňa značné obmedzenia. Problémy sa budú týkať hneď niekoľkých frekventovaných úsekov, na ktorých majú pondelok začať stavebné práce.

 

Hlavné mesto sa s príchodom nového týždňa výrazne spomalí. Dôvodom budú stavebné práce na viacerých cestných úsekoch, s ktorými sa začína už pondelok ráno. Vodiči tak budú musieť vydržať dopravné obmedzenia minimálne na 4 frekventovaných miestach, ku ktorým sa však postupne pridajú ďalšie lokality.  

 

Zjazd D1 Petržalka – BA Centrum – Aktuálny plán stavebných prác zapĺňajú najmä úpravy mestských diaľničných úsekov. Jedným z nich je tiež zjazd z diaľnice D1 v smere Petržalka – BA Centrum. Práve tu sa má od pondelka začať s realizáciou časti horúcovodu.

 

Výjazdy pod Prístavným mostom – Vodiči prechádzajúci cez križovatku pod Prístavným mostom sa budú musieť zmieriť s dlhodobými obmedzeniami. Tie majú trvať asi 2 roky, kým nebudú ukončené práce realizované na viacerých výjazdoch. K prvým uzáverám dôjde práve tento pondelok.

 

Menej jazdných pruhov na Mlynských nivách – Nie je vylúčené, že na Mlynských nivách sa budú počas budúceho týždňa vytvárať kolóny. Výstavba podzemného kruhového objazdu v tejto lokalite si totiž vyžaduje obmedzenie počtu jazdných pruhov v strede ulice len na jeden prejazdný pruh pre každý smer.   

 

Nájazd na Bajkalskej ulici – Uzávera jedného pruhu sa chystá aj na nájazde na Bajkalskej ulici smerom ku križovatke Prievoz. Pôjde o časť nájazdu vedúceho smerom od Podunajských Biskupíc ku kruhovému objazdu pri tejto križovatke.  

 

Obmedzení v priebehu januára pribudne

 

Trpezlivosti a zvýšenej obozretnosti na cestách nebude dosť počas celého januára, možno aj dlhšie. Uvedené obmedzenia totiž nebudú jediné a ich počet sa má v ďalších dňoch zvyšovať. Vedenie mesta totiž ohlásilo, že vodiči sa musia pripraviť na najväčšie dopravné uzávery za niekoľko rokov. Informácie o úsekoch, kde bude cestná doprava obmedzená, budú priebežne zverejňované na rôznych bratislavských portáloch.

 

Výstavba alebo opravy na daných úsekoch nemusia byť jedinou príčinou spomalenia cestnej premávky. Počasie úraduje vo viacerých slovenských regiónoch a nie je vylúčené, že bohatá snehová nádielka opäť prekvapí aj Bratislavu, čo by prinieslo ďalšie nepríjemné komplikácie.

Vodičom prajeme veľa šťastných kilometrov. Buďte na cestách opatrní a trpezliví.

 

Text: Róbert Bosák

Foto: www.wikimedia.org