Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Bratislavský Polus je minulosťou, nahradí ho Vivo!

Napísal Róbert Bosák, 11.11.2019

Príbeh bratislavského Polusu je dopísaný. Jedno z našich najstarších nákupných centier ale nekončí. Zákazníkov však víta pod novou značkou a s doplnenou ponukou predajní.

Zdroj: immofinanz.com 


Modernizácia komplexu, zopár nových predajní a hlavne nový názov, nielen to je výsledkom „premeny“, v rámci ktorej sa spomínaný Polus zmenil na Vivo! Bratislava. Nákupné centrum s novou značkou má za sebou prvý víkend, počas ktorého pojem Polus City Center oficiálne zmizol z mapy slovenského retailového trhu.

Zdroj: immofinanz.com 


Za premenou je nový majiteľ

 

Zmena názvu aj niekoľko úprav priamo v centre alebo okolo neho sa dali očakávať. Polus totiž vymenil majiteľa, s čím sa na stôl dostala aj otázka nového brandingu. Keďže rakúsky vlastník Immofinanz prevádzkuje sieť nákupných centier pod značkou Vivo!, tento názov prischol aj bývalému Polusu. 

 

V centre pribudlo 35 predajní

 

V rámci premeny Polusu sa nepristúpilo len k zmene značky. Výsledkom je aj vznik nových predajní a prilákanie nových zvučných nájomníkov. Celkový počet obchodov je aj vďaka 35 novým predajniam 170, ktoré po novom zaberajú 36 000² m prenajímateľnej plochy. Okrem nových predajní sa v novej podobe ukázalo aj 10 obchodov, ktoré prešli rekonštrukciou.

 

Novinkou je Lidl aj farmárska tržnica

 

Ak už bola reč o zvučných nájomcoch, čakalo sa hlavne na to, kto nahradí Carrefour. Tejto pozície sa zhostil Lidl, ktorý tak v užšom centre hlavného mesta prevádzkuje už niekoľkú predajňu. Široký výber potravín však ponúkne aj farmárska tržnica či predajne zamerané na biopotraviny, ktoré budú dopĺňať nových aj tradičných zástupcov módy, elektra a služieb.

 

Polus City Center je síce oficiálne minulosťou, no väčšina Bratislavčanov si bude Vivo! ďalej spájať práve s ním. Pri nákupoch im slúžil dlhé roky a ako jedno z prvých obchodných centier na Slovensku sa do histórie zapísal veľkými písmenami. Vivo! tak má postavenú latku celkom vysoko a teraz musí ukázať, že dokáže Polus nahradiť, prípadne ho aj predbehnúť.

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: immofinanz.com

Zdroj foto: immofinanz.com