Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Bratislavské Staré Mesto má nový park za 400 000 €

Napísal Róbert Bosák, 08.09.2018

Dnešok je pre Bratislavčanov, ktorým nie je osud hlavného mesta ľahostajný, malým víťazstvom. V Starom Meste sa totiž otvára nový park, ktorý môžeme pokojne označiť za jeden z najkrajších, aké v Bratislave nájdeme.

 

Šafárikovo námestie a jeho najbližšie okolie už nebude pre okoloidúcich tŕňom v oku, aspoň nie v časti, kde sa podarilo zrealizovať Landererov park. Nové verejné priestranstvo, ktoré dopĺňa plány na modernizáciu lokality okolo spomínaného námestia, totiž splnilo očakávania a Bratislavčanom ponúklo priam nadštandardné podmienky na relax a vypnutie od mestského ruchu.

Zdroj: www.bratislavskenoviny.sk


Investícia do parku stála 400 000 €

 

Náklady na realizáciu parku síce neboli najnižšie, no výsledok určite stál za vyššiu investíciu. Pôvodne mali dosiahnuť o niekoľko tisíc eur menej, no v snahe poskytnúť obyvateľom vyšší štandard sa muselo čo to priplácať. Celková suma realizácie, ktorú spoločnými sila zaplatilo mesto a spoločnosť HB Reavis, sa tak vyšplhala na 400 000 €.

Zdroj: www.bratislava.sk 


Čo všetko zahŕňa vyšší štandard:

 

- viacej zelene, drevín aj kvetov

- výmera parku je o niečo väčšia

- nainštaloval sa závlahový systém

- nové osvetlenie, lavičky aj koše

- osvetlená fontána a detské ihrisko

Zdroj: www.tasr.sk  


Na jar čaká park ešte jedna úprava

 

Aktuálna podoba parku ešte nie je konečná, takže Bratislavčania sa môžu tešiť na jeho ďalšie zveľadenie. Síce nepôjde o žiadne veľké zmeny, no uprostred parku chce mesto vybudovať aj moderný pavilón. S jeho realizáciou by sa mohlo začať už na jar budúceho roka, aspoň tak to vyplýva zo súčasných plánov magistrátu.

Zdroj: www.tasr.sk 


Veľký park a veľký projekt si zaslúži aj veľké otvorenie v slávnostnejšom duchu. To viedlo vedenie mesta k príprave pestrého programu, ktorým sa má nový bratislavský park oficiálne uviesť do života. Práve počas dnešného dňa tak v jeho útrobách prebieha menšie priateľské stretnutie domácich, ktorí prišli park pokrstiť viacerými športovými a kultúrnymi aktivitami.    

 

Text: Róbert Bosák

Zdroj: www.tasr.sk, www.bratislavskenoviny.sk, www.bratislavaden.sk

Foto: www.bratislavskenoviny.s, www.bratislava.sk, www.tasr.sk