Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Bratislava sa rozrastá, nová štvrť láka viacerými výhodami

Napísal PR článok, 22.11.2021

Kvalitná architektúra, skvelá lokalita, nová štvrť a kopec zelene. Aj tak môže vyzerať vaše nové bývanie v Novom Ružinove!


Nájsť ideálne bývanie je náročná úloha, či už hľadáte nový domov pre seba alebo svoju mladú rodinu. Základnými požiadavkami bývajú blízkosť do centra, rozumná cena a dostatok zelene. Projekt Nový Ružinov spĺňa všetky tieto kritéria, aby ste si mohli povedať, že tu je radosť žiť!

Zdroj: Nový Ružinov


Žiadna betónová džungľa, ale útulné miesto pre život


V projekte Nový Ružinov nenájdete tisíce bytov. Developer kladie dôraz na vzdušnú architektúru, aby mal každý svoj priestor a osviežujúci pocit slobody. Navyše projekt disponuje veľkými vnútroblokovými parkmi, ktoré poskytujú každému ten najlepší výhľad cez veľké francúzske okná. Na prízemí sa nachádzajú predzáhradky a na vyšších poschodiach dobre riešené balkóny či veľkolepé terasy, čím majitelia získajú ešte lepšie prepojenie s parkom.

Zdroj: Nový Ružinov


Budovanie komunity a dobrých susedských vzťahov


Developer CZ Slovakia, a.s. projektom Nový Ružinov vytvára novú mestskú štvrť a prinesie jej obyvateľom všetko, čo im spríjemní bývanie a s tým spojené komunitné susedské vzťahy.

Nový Ružinov je priestor, v ktorom si môžete spoločne vychutnávať grilovačky v parkoch, nakúpiť potraviny, cukrárenské výrobky, ako aj využiť iné služby, ktoré lokalita ponúka, alebo si požičať auto vďaka carsharingovej službe.

Zdroj: Nový Ružinov


Všade blízko!


Z Bajkalskej ulice je to na skok do centra aj vďaka novovybudovanému obchvatu, ktorým sa tranzit presunul na novú cestu. Samozrejmosťou je aj blízkosť cyklotrás a nová zastávka mestskej hromadnej dopravy. Ideálne pre všetkých, ktorí žijú rýchlym mestským tempom, no zároveň sa chcú vracať do svojej vlastnej oázy pokoja.


PR článok

Zdroj: Nový Ružinov

Zdroj foto: Nový Ružinov