Reality inzercia

Poznámky sú jednoduchý nástroj, ako sa rýchlo a bez problémov orientovať v množstve inzerátov, ktoré ste si prezreli a zaujali vás. Umožní vám orientovať sa v inzerátoch a ľahko ich porovnávať medzi sebou.

K dispozícií máte 10 predvolených poznámok, ktoré si viete ľubovoľne upravovať ako vám vyhovuje. Navyše si viete k inzerátu pridať svoju vlastnú poznámku, postreh, či krátky popis.

Služba je prístupná len pre registrovaných používateľov. Registráciou získate navyše možnosť ľahko si spravovať poznámky a označené inzeráty. Pod každou poznámkou sa vám zobrazí zoznam vami označených inzerátov.

Bratislava má konečne v ponuke projekt pozemkov v širšom centre mesta s nádherným výhľadom

Napísal PR článok, 25.06.2019

Projekt Ahoj Briežky je v súčasnosti jediným projektom v Bratislave, ktorý ponúka na predaj slnečné pozemky priamo pod lesom. Bývalá vinohradnícka oblasť pod úpätím Malých Karpát tak onedlho zmení svoju tvár.

 

Bývanie v blízkosti bratislavských mestských lesov a len pár minút od centra hlavného mesta bude čoskoro realitou. Spoločnosť ROVENA SK dala do predaja 22 pozemkov v oblasti Ahoj Briežky s rozmanitou rozlohou od piatich až po jedenásť árov. Je to v súčasnosti jediná ponuka pozemkov na bratislavskom realitnom trhu, ktorá spĺňa požiadavky aj náročnejších klientov.

Zdroj foto: Rovena SK 


Všetko na dosah

 

Projekt Ahoj Briežky ponúka pozemky, ktoré sú určené na individuálnu zástavbu rodinnými domami. Novým majiteľom tak dáva voľnú ruku pri plánovaní nového bývania. Prípojky inžinierskych sietí sa nachádzajú priamo na každom pozemku, pričom pozemky sú prístupné novovybudovanou súkromnou komunikáciou,“ uvádza konateľ spoločnosti Rovena SK Michal Bojsza.

Zdroj foto: Rovena SK 


Lokalita sa vyznačuje výbornou dostupnosťou do centra mesta Sliačskou ulicou, ktorá sa kolmo pripája na Račiansku ulicu. V jej blízkosti nájdete škôlky, školy, obchody a potrebnú občiansku vybavenosť. Z druhej strany súkromného areálu sa zase nachádza nedotknutá príroda bratislavského lesoparku, kde budete obklopení zeleňou.

 

Bývanie v blízkosti prírody

 

Budúcu modernú vilovú štvrť si obľúbia najmä rodiny, ktoré plánujú bývanie v blízkosti centra, ale zároveň chcú žiť v blízkosti prírody, prechádzať sa v lese, ktorý je vzdialený len pár minút od projektu, alebo využiť miestne cyklotrasy na svahoch Malých Karpát.

Zdroj foto: Rovena SK

Zdroj foto: Rovena SK


Málokto tuší, ako vznikol názov Ahoj Briežky. Ide o bývalú vinohradnícku oblasť, ktorú volali Ahoj podľa vtedajšieho skautského pozdravu, ktorým sa tu za čias prvej republiky zdravili skauti tráviaci čas v nedotknutej prírode. Dnes sa tieto bývalé vinohrady menia na modernú vilovú štvrť,“ prezradil Michal Bojsza.

Zdroj foto: Rovena SK 


Ahoj Briežky nebudú len pokojným areálom pre rodiny, ale ponúknu aj komunitné centrum obklopené zeleňou. Všetky tieto benefity zaraďujú projekt medzi najvyhľadávanejšie a najžiadanejšie miesta na bývanie v Bratislave. Viac informácií nájdete na www.ahojbriezky.sk

 

Zdroj: CENTRUM REALÍT

Zdroj foto: Rovena SK

PR článok